Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Primátora Bratislavy čaká životná zmena: Stačilo FOTO jeho milej Mirky a tajomstvám bol koniec

Ivo Nesrovnal s partnerkou Mirkou. Zobraziť galériu (4)
Ivo Nesrovnal s partnerkou Mirkou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - U primátora sa črtá ďalšia veľká životná zmena. Potvrdila ju partnerka Iva Nesrovnala na sobotnom Bratislavskom Bále. Sám primátor pre Topky priznal, že sa už na ňu veľmi teší.

Ivo Nesrovnal (51) bude po druhý raz otcom. Prvé pocity pri správe, že primátor bude mať druhého potomka, boli, pochopiteľne, výborné. "Veľmi som sa potešil, že naša Adelka bude mať súrodenca," zareagoval pre Topky. Či to bude chlapec alebo dievča, pár zatiaľ prezradiť nechce. "Samozrejme, že s Mirkou už vyberáme mená, zatiaľ však nechcem prezradiť príliš veľa," dodal tajnostkársky.

Primátora Bratislavy čaká životná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Nesrovnal žije s partnerkou Mirkou Tužinskou (37). V sobotu ukázala jemne zaoblené bruškov na Bratislavskom Bále, ktorý sa konal v Redute. Tužinská je už vo štvrtom mesiaci. "Bocian k nám zavíta už začiatkom leta. Mirka je vo štvrtom mesiaci," prezradil pre nás primátor. Pár zatiaľ žije "nadivoko", ale nie je jasné, či to tak zostane aj v budúcnosti. "Nechajte sa prekvapiť,"

Bocian pravdepodobne priletí v lete
Zobraziť galériu (4)
Bocian pravdepodobne priletí v lete  (Zdroj: Jan Zemiar)

Okrem primátorovania teda Nesrovnalovi pribudnú nové povinnosti. Ako však priznal, skúsenosti už má s prvou dcérkou Adelkou. "Aj pri Adelke som od začiatku poctivo pomáhal. Keďže to robím rád, nebudem sa tomu vyhýbať ani teraz. Okrem toho si chcem navždy pamätať ako moje deti rástli a som šťastný, že budem pri tom," dodal pre Topky čochvíľa dvojnásobný otecko.

Primátora Bratislavy čaká životná
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: BábätkoPrimátor BratislavyIvo Nesrovnal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu