Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pri podpredsedníčke parlamentu stáli všetci anjeli: FOTO nehody, mohlo to skončiť veľmi zle

Erika Jurinová zažila včera dopravnú nehodu. Zobraziť galériu (5)
Erika Jurinová zažila včera dopravnú nehodu. (Zdroj: Hasiči, TASR)

BRATISLAVA - šťastie v nešťastí. Vysokopostavená politička včera prežila na diaľnici veľkú nepríjemnosť. Hustá hmla skomplikovala vodičom situáciu až tak, že sa stalo na D1-tke niekoľko dopravných nehôd. A práve v jednej z nich sa ocitla Erika Jurinová, ktorú zachránila od väčších zranení iba jediná vec.

Na diaľnici D1 sa včera pri Trnave stala hromadná nehoda. Narazilo až päť nákladných vozidiel, dve dodávky a tri osobné auta. účastníčkou tohto nešťastia bola aj podpredsedníčka parlamentu Erika Jurinová (OĽaNO - NOVA). "Včera sme mali nehodu, za Trnavou. Práve v tom čase sa na tomto úseku udialo viac nehôd a, bohužiaľ, jednej sme boli účastníkmi," povedala pre Topky Jurina. Ešteže mala zapnuté pásy. "Som v poriadku, pravdou je, že ak by som nemala pás asi by to skončilo inak. Mali sme pri sebe zrejme kŕdeľ anjelov," dodala s úľavou.

Pri podpredsedníčke parlamentu stáli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Hasiči, TASR)

Včera mala pracovné povinnosti na Orave, odkiaľ sa vybrala pokračovať do Bratislavy. "Od rána som bola v kancelárii v Tvrdošíne, hneď poobede sme vyrazili  do Bratislavy, kde som mala ku večeru ďalší program," prezradila podpredsedníčka parlamentu a vyzvala aj ďalších vodičov, aby rešpektovali predpisy a mali zapnuté pásy. "Rada by som apelovala na všetkých, ktorí cestujú, nepodceňujte riziko! Pásy skutočne nie sú na parádu, reálne nás chránia. Mala som možnosť odskúšať si to a nebolo to nič príjemné," dodala politička.

Jurinová mala šťastie v nešťastí
Zobraziť galériu (5)
Jurinová mala šťastie v nešťastí  (Zdroj: SITA)

Na diaľnici D1 v smere z Trnavy do Bratislavy hasiči zasahovali pri hromadnej dopravnej nehode piatich nákladných vozidiel, dvoch dodávok a troch osobných áut.  Podľa hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela sa pri kolíziách ľahko zranili štyri osoby. "Traja zranení boli prevezení na ošetrenie do nemocnice," dodal Chmel.

Pri podpredsedníčke parlamentu stáli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Hasiči, TASR)

Viac o téme: ParlamentDiaľnicaAutonehodaD1Erika Jurinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu