Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Paródia na štrajk učiteľov valcuje internet: Môžu byť radi, že im ešte kúrime!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Učitelia sú vláde na smiech, tvrdí tragikomické video. To imituje postoj politiky Smeru k školstvu. O jeho úspechu svedčí aj fakt, že na Facebooku ho zdieľalo už vyše 3 a pol tisíc ľudí.

Humorista ján Gordulič opäť vyrobil vtipné video, kde paroduje postoj súčasnej vlády a jej vnímania situácie učiteľov. "Vládne balíčky nám zožrali, Robo spraví ešte jednu tlačovku k utečencom..Pravica je rozbitá na totálku, oni nás zvolia znovu. Ešte možno stihneme dorobiť obchvat, národný štadión. A vtedy prišli učitelia, že chcú zvýšiť platy. Chápeš to?" opýta sa humorista na videu a začne pukať od smiechu.

Smiech však môže prejsť niektorých učiteľov, keď zaznie "môžu byť radi, že im vôbec ešte kúrime a nemusia učiť doma," tvrdí komik a pokračuje: "Robíme pre ľudí, chránime Slovensko a sociálny štát, chápeš?" Kliniec tragikomedického výstupu prichádza na koniec, keď sa komik zamýšľa, kde zoberie vláda peniaze na učiteľov. "Zoberieme sestričkám," uzavrie so slzami v očiach. Pozrite si video a presvedčte sa sami.

 

Učitelia chcú zvýšiť platy... (y) :D :D :D

Posted by Môj Humor on 26. január 2016

Podobne zosmiešnil Gordulič minulý rok aj kauzu Váhostav. S rovnakým obsadním, len iným kontextom. Video zdieľalo mnoho ľudí, čo svedčalo o jeho úspešnosti. V skutočnosti na videu účinkoval španielsky komik Juan Joya Borja s prezývkou El Risitas. Ten stratil na pláži devätnásť panvíc a bol o tom porozprávať v talkshow.

Viac o téme: VideoVáhostavJán Gordulič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu