Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nasadneme do tankoch: Slotov slávny výrok opäť žne slávu, spustil to inzerát na FOTO

Nepoučiteľný Ján Slota si opäť raz zavaril. Zobraziť galériu (2)
Nepoučiteľný Ján Slota si opäť raz zavaril. (Zdroj: SITA)

ŽILINA – Ako to už býva pri kauzách na Slovensku, aj v prípade opätovného prichytenia bývalého predsedu SNS Jána Slotu za volantom pod vplyvom alkoholu, sa sociálne siete zaplavili rôznymi vtipmi a narážkami na túto udalosť. Niektoré majú menší, niektoré väčší úspech, no najviac komentátorov pobavil inzerát, v ktorom sa pre Slotu hľadá vodič.

„Prijmeme ihneď osobného šoféra pre pána Slotu, lebo Jano zas prišiel o vodičák. Požiadavky: vek minimálne 21 rokov; prax aspoň 2 roky; Uchádzač nesmie byť závislý na alkohole, lebo pán Slota by sa už zbláznil. Neváhajte a volajte,“ uvádza sa v inzeráte. Jeho pôvod sa tak, ako väčšinou v podobných prípadoch, nedá vystopovať.


Nepoučiteľný Slota opäť havaroval opitý: Musel byť nutne hospitalizovaný!


Zaujímavá je aj cena, ktorá sa ponúka: „Cena za jeden deň je 25 eur až 50 eur s tým, že prvý deň sa vypláca 25 eur a potom 50.“ Na stránke Bazoš.sk sa často objavujú podobné žartovné inzeráty, no tento zožal skutočný úspech, zdieľala ho aj oficiálna stránka jedného zo slovenských rádií na Facebooku.

Nasadneme do tankoch: Slotov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Samotný inzerát možno pobaví, ale najväčší úspech mal aj tak hneď prvý komentár pod ním, ktorý napísal Pavol narážajúc na slávne Slotove výroky: „Inzerent zabudol dopísať, že uchádzač o túto pozíciu musí mať aj vodičák na tank. Čo ak náhodou Janči v alkoholovom opojení zavelí "Nasadneme do tankoch a potiahneme na Budapešť", prípadne inú destináciu.“

Viac o téme: Alkohol za volantomJán SlotaVtipný inzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu