Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pracovníci pošty zažili poriadne prekvapenie: Z obálky sa vysypal prášok!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Na pošte na Námestí SNP v Bratislave sa dnes pred 11.00 h vysypal z prebranej listovej zásielky neznámy biely prášok. S listovou zásielkou mali prísť do kontaktu tri osoby.

Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková. "Miesto nálezu je v súčasnosti zabezpečené políciou," uviedla hovorkyňa. Na poštu boli okrem polície vyslaní aj hasiči, ktorí pre účely rozboru podozrivý materiál zaistili do špeciálneho kontajnera.

Biely prášok v obálke neobsahoval antrax

Biely prášok, ktorý sa dnes vysypal na pošte na Námestí SNP v Bratislave, neobsahoval antrax.

"Na základe vykonanej analýzy sa prítomnosť Bacillus anthracis vo vzorke nedokázala," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková s tým, že polícia má k dispozícii správu o predbežnom výsledku analýzy z Úradu verejného zdravotníctva SR. Prípadom sa polícia naďalej zaoberá.

Biely prášok, ktorý sa vysypal z prebranej listovej zásielky, spôsobil dnes krátko pred 10:40 poplach na pošte na Námestí SNP v Bratislave. So zásielkou prišli do kontaktu tri osoby. Podozrivú zásielku hasiči v špeciálnom kontajneri previezli na rozbor. Polícia dopoludnia zabezpečila miesto nálezu, no pošta ostala otvorená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu