Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na webe sa šíri obludné klamstvo: Emotívny príbeh matky, ktorej utečenci dobili syna v Gabčíkove

Doráňaný chlapček (3) Zobraziť galériu (4)
Doráňaný chlapček (3) (Zdroj: bnps.co.uk)

GABČÍKOVO - Sociálnymi sieťami koluje šokujúca správa, v ktorej stojí, že rodičia sa vybrali so synčekom Jurajkom k priehrade v Gabčíkove na piknik. Znenazdajky sa na nich spoza plota vyrútila skupinka utečencov, ktorá žije v neďalekom tábore. Chlapčekovi chceli údajne ukradnúť bicykel a pri zápesení oň mu roztrhli líčko a hornú peru. Incident je ale dôkazom toho, že ide o škaredé klamstvo, pričom sa pisatelia neštítili použiť srdcervúcu fotografiu nevinného dieťaťa. O tomto doráňanom chlapčekovi sme totiž informovali pred štyrmi rokmi a utrpel úplne iný úraz.

Skupina, ktorá na sociálnej sieti vystupuje pod názvom Rozdávame rozum zadarmo, uverejnila ešte v septembri príspevok so zarážajúcim obsahom. "Včera sme boli na prechádzke s naším synom Jurajkom pri priehrade v Gabčíkove. Išli sme si odfotiť tábor, čo tam žijú utečenci z Isišska. Priniesli sme si obložené chlebíky so šunkou a keď sme si sadli do parku, ktorý hraničí s plotom tábora, tak z toho plotu začali vyliezat rozliční ľudia inej pleti. Asi ich privolala vôňa jedla. Začali po nás hádzať kamene a zem," stojí v pridanom odkaze.

Na webe sa šíri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook, Topky.sk)

Aby sme zachovali objektívnosť, zverejňujeme celé znenie príspevku: "Podaktorí na nás vycerovali zuby a koktali stále niečo o halahovy. Ihneď sme vzali nohy na plecia, rozutekali sme sa a nechali tam úplne všetko, aj naše bicykle. Asi po kilometri sme sa zastavili a pozorovali, čo sa deje. Vydychčaní a vyľakaní na smrť. Keď zjedli naše chlebíčky, tak sa vrátili cez tie diery naspäť do ich tábora."

Koniec zverejneného príspevku však naberá naozaj dramatický spád: "Náš Jurajko povedal, že on bez bicykla domov nepôjde, tak sme ho poslali tam, nech si ide preňho sám. Veď už je veľký a aj tak všetci zaliezli. To sme nemali robiť. Vrhli sa na neho a bicyklom mu rozbili ústa!!! Svine jedni..., aj keď to tu píšem, je mi do plaču... Viem, že to bola naša chyba, nemali sme ho tam púšťať, chudáčika. Ale týmto vás chceme len upozorniť, aby ste sa toho tábora vyhýbali, lebo ten plot je plný dier. Prikladám fotku, aby všetci vedeli. Písala mamička z Gabčíkova. Zdieľajte čím najviac, aby všetci vedeli...Chudáčik náš. Ďakujem za zaverejnenie."

Na webe sa šíri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook, Topky.sk)

Pravda o škaredých zraneniach dieťatka

Pohľad na doráňaného chlapčeka chytí určite každého za srdce. Veci ale uvádzame na pravú mieru. Nešťastie dieťa naozaj postihlo, no nie tak, ako je opísané vo zverejnenom príspevku. O trojročnom Loganovi sme informovali pred štyrmi rokmi. Chlapčeka dohrýzol na rodinnom výlete čierny labrador

Na webe sa šíri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook, Topky.sk)

Viac o téme: PodvodChlapčekLabrador
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu