Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Teroristi z Islamského štátu zverejnili VIDEO, z ktorého tuhne krv v žilách: Slovensku vyhlásili vojnu!

Islamský štát nás zaradil medzi svojich nepriateľov.
Islamský štát nás zaradil medzi svojich nepriateľov. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Radikálna organizácia Islamský štát (IS) vraj novo zaradila vo svojom najnovšom propagandistickom videu Slovenskú republiku medzi svojich úhlavných nepriateľov v "koalícii diablov".

Extrémisti sa vyhrážajú odvetnými opatreniami aliancii 60 krajín, ktorých vlajky sa v zázname objavujú. Snímku, ktorej pravosť sa stále overuje, zverejnil panarabský denník Al-Haját a po ňom ju prevzali západné weby.

"Sčítame vaše prápory. Podľa nášho proroka ich bude 80. Potom vás nakoniec spália plamene vojny na pahorkoch smrti," hovorí v zázname hlas, ktorý sa zjavne inšpiroval tónom, akým sa informuje o filmových novinkách.

Islamský štát nám vyhlásil vojnu.

"Zhromažďujte svojich spojencov. Kujte proti nám pikle a neposkytujte nám čas na oddych. Náš spojenec je ale najväčší. Je to Boh a všetka sláva patrí jemu," dodáva sa v komentári, podľa ktorého zvyšovanie počtu nepriateľov bude v bojovníkoch IS len znásobovať ich vieru .

V skupine údajnej satanskej koalície sú fakticky všetky krajiny NATO a štáty arabskej koalície, ktoré sa podieľajú na leteckých operáciách proti IS. Zaradené je medzi nimi aj Rusko alebo Čína. Video bolo zverejnené v niekoľkých jazykových mutáciách, v angličtine a zrejme aj vo francúzštine, ruštine a turečtine.

Viac o téme: SlovenskoIslamský štát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu