Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čierny Balog už poznajú na celom svete: VIDEO, ktoré dostalo Slovensko na titulky

Diváci sa mali na čo pozerať.
Diváci sa mali na čo pozerať. (Zdroj: fb/101 Great Goals)

BRATISLAVA - Slovensko síce nie je futbalovou veľmocou, ale aj tak sa dostalo do povedomia športových fanúšikov. A nielen tých! Sila internetu spôsobila, že video z Čierneho Balogu vyvolalo úsmev na tvári aj ľuďom v zahraničí. Pokým nevšedný kolorit je pre miestnych klasikou, v niektorých končinách asi takéto ozvláštnenie pri zápase ešte nezažili.

Slovensko má absolútny unikát: Pozrite, aká revolučná novinka stojí v Banskej Bystrici

Pravidelní diváci futbalových zápasov sú už určite zvyknutí na všeličo, od dymovníc po policajné kordóny, ale aby hneď vedľa hracej plochy stáli koľaje, to sa len tak nevidí. Navyše ak sú umiestnené medzi hľadiskom a trávnikom a počas zápasu po nich prejde vlak.

Čiernohorská železnička v Čiernom Balogu však dokáže spôsobiť aj takéto situácie a práve vďaka nej sa Slovensko opäť zviditeľnilo vo svete. Stačilo zobrať mobil, nahrať video na sociálnu sieť a zrazu si nás všimli aj zahraničí.

Veď nie každý deň sa stáva, aby sa uprostred zápasu objavila dymiaca lokomotíva s vozňami. Pre miestnych je to zaujímavé rozptýlenie, zvyšok sveta sa na tom dobre baví a železnička je tak už atrakciou nielen pre Slovákov.

 

A train provides one of the all time great distractions in the middle of an amateur match

Posted by 101 Great Goals.com on 12. október 2015
Viac o téme: Čierny Balog
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu