Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálna vražda Mirky (†35) vo Viedni: Matku troch detí surovo zaškrtili

 Nebohá Mirka Zobraziť galériu (2)
Nebohá Mirka (Zdroj: foto: tv joj)

VIEDEŇ - Obrovská tragédia sa stala koncom týždňa. V byte vo Viedni zahynula 35-ročná Mirka, mama troch dievčat. Nevedno, čo sa v byte odohralo, no záchranárov k bezvládnemu telu privolal manžel, s ktorým sa pohádala. Boli v rozvodovom konaní.

Nešťastie sa stalo v jednom z bytov vo viedenskej štvrti Leopoldstadt, kde žila nebohá žena s manželom a deťmi. Mirka pochádzala zo Záhoria z obce Gajary. Od manžela, s ktorým bola v rozvodovom konaní, sa odsťahovala, no v osudný deň sa k nemu vrátila, porozprávať sa.

Jej manželom bol Turek alebo Albánec (34). S manželkou sa pohádal a následne ju napadol. Podľa informácií televízie Joj, situáciu nezvládol a Mirku mal zaškrtiť.

Brutálna vražda Mirky (†35)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Keď zistil, že je zle, privolal záchranárov, ktorým sa mal k otrasnému skutku priznať. Tí už, žiaľ, nedokázali žene pomôcť. Do svojho príchodu ale dávali mužovi inštrukcie, čo má robiť. 

Následne dorazili do bytu muži zákona, ktorí násilníka zatkli. Skončil v policajnej cele, polícia sa prípadom intenzívne zaoberá. "O tomto tragickom prípade samozrejme vieme, vzhľadom na naše informačné zdroje, pretože rakúske oficiálne úrady a ani príbuzní obete sa na nás zatiaľ neobrátili," potvrdil pre televíziu hovorca ministerstva zahraničných vecí Peter Stano.

Rodina, priatelia, blízki, ale aj široká verejnosť je z tragédie otrasená. Niektorí nechápu, čo sa mohlo stať, pretože podľa nich išlo o harmonický manželský pár.

 

Viac o téme: DetiMatkaTragédiaViedeň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu