Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Opitý mladík na kii policajtom nezastal: Vošiel do protismeru a dráma sa začala!

nehoda pri Martine
nehoda pri Martine (Zdroj: PZ)

SUČANY - Policajti v Martine chceli dnes v noci zastaviť vodiča na kii, pretože vošiel do zákazu. Mladík ale nezastavil, namiesto toho šliapol na plyn a snažil sa uniknúť. Riadenie nezvládol a nabúral do plota. Bol pod vplyvom alkoholu.

Martinskí policajti dnes v noci okolo tretej hodiny spozorovali na ceste Kiu Carens. Na prvý pohľad im niečo nesedelo. Auto smerovalo od Martina na obec Sučany. "Vozidlo predchádzalo iné vozidlo v mieste, kde je to dopravnou značkou zakázané. Policajti chceli motorové vozidlo zastaviť. Jeho vodič však začal s vozidlom unikať v smere na Sučany a nereagoval na výzvy na zastavenie," informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík.

V obci Sučany 21-ročný vodič z Martina z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru a narazil do oplotenia. Policajti ho podrobili dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,52 mg/l alkoholu v dychu. Na miesto medzitým privolali zdravotníkov. Pri nehode utrpel vodič ľahké zranenia. Jeho 18-ročný spolujazdec zranenia neutrpel.

Ďalšie okolnosti nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 8 tisíc eur.

Viac o téme: AlkoholNehodaMartinSušany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu