Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragédia na košickom sídlisku: Z okna vypadla mama (†73), popoludní syn (†34)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

KOŠICE - Záhadný prípad riešia košickí kriminlaisti. V sobotu boli privolaní k bezvládnemu telu 73-ročnej ženy, ktoré ležalo na chodníku. Popoludní museli prísť na to isté miesto opäť. Tentokrát na chodníkuk ležalo bez známok života telo jej 34-ročného syna.

Ako nás informovala hovokyňa košických policajtov Jana Mésarová, ešte v sobotu dopoludnia bola pri vchodovej bráne na ulici Povstania českého ľudu v Košiciach nájdená 73-ročná žena bez známok života, v ten istý deň popoludní bol nájdený bez známok života na trávniku aj 34-ročný muž.

"Strašné. Tá pani bola kedysi učiteľka, už však bola na dôchodku. Mohlo byť asi pol jedenástej, keď sem prišli policajti. Vyskočila z okna na chodbe," cituje denník Korzár jedného zo susedov, ktorý doplnil, že mŕtva žena bývala so synom. Ako opísal, polícia ho odviedla na výsluch a popoludní, keď sa vrátil domov, vyskočil z toho istého okna aj on. "Neviem, asi psychicky nezvládol smrť mamy," doplnil. Mama syna vychovávalo sama, pretože jej manžel skoro zomrel. Podľa susedov to bola veľmi slušná rodina. Mladík pracoval s počítačmi.   

"V oboch prípadoch privolaný lekár skonštatoval smrť následkom polytraumy z pádu z výšky, presnú príčinu smrti určí pitva," doplnila Mésarová. Polícia v oboch prípadoch začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a zisťuje bližšie okolnosti za akých došlo k smrti osôb.

 

 

 

Polícia v oboch prípadoch začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a zisťuje bližšie okolnosti, za akých k usmrteniu došlo.


 

Viac o téme: BalkónMatkaSynSkokMŕtvoly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu