Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Hororová nehoda na diaľnici D2: Štyria zranení po zrážke dvoch kamiónov a audiny

Na mieste sa tvoria rozsiahle kolóny.
Na mieste sa tvoria rozsiahle kolóny. (Zdroj: Tip čiateľa)

BRATISLAVA - Na diaľnici D2 pri zjazde na Bory Mall došlo krátko po 14-tej hodine k zrážke dvoch kamiónov s osobným motorovým vozidiel. Podľa hovorcu záchranárov Borisa Chmela sa pri nehode zranili štyria ľudia, dvaja museli byť prevezení do nemocnice. Jeden z vodičov bol údajne pod vplyvom alkoholu.

Stali ste sa svedkom udalosti? Dajte nám vedieť na tipy@topky.sk

Ako informovala hovorkyňa bratislavských policajotv Lucia Mihalíková, 53-ročný vodič nákladného auta značky Renault s galantskou štátnou poznávacou značkou jazdil v pravom jazdnom pruhu v smere do Českej republiky. Z doposiaľ nezistených príčin narazil do českej audiny, ktorá ho predchádzala v ľavom jazdnom pruhu. "Po náraze osobné motorové vozidlo spolu s nákladným motorovým vozidlom prerazili stredové zvodidlá a prešli do protismeru, kde nákladné motorové vozidlo zn. Renault narazilo do prednej časti nákladného motorového vozidla zn. Volvo s poľskými EVČ," doplnila Mihalíková.

Vodiča renaultu podrobili bezprostredne po nehode policajti dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktorá skončila s výsledkom 0,27 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Alkohol u ostatných účastníkov nehody zistený nebol. Vodiča renaultu previezli záchranári do nemocnice na ošetrenie. "Zranili sa štyria muži, dvaja boli ošetrení na mieste, dvoch záchranári previezli do nemocníc. Jedného s povrchovým poranením hrudníka a druhého s poranením hlavy," povedal pre redakciu Topky.sk Boris Chmel.

Nehodou bola spôsobená celková škoda vo výške viac ako 38 tisíc eur.

V okolí sa okamžite po zrážke začali tvoriť kolóny. Na mieste zasahovali bratislavskí a malackí hasiči, dokopy ich bolo 16. Diaľnica D2 bola v smere do Bratislavy uzatvorená a v smere do Malaciek prejazdná v jednom jazdnom pruhu. Informovali o tom z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

 

 
Posted by Odťahovka on 31. august 2015

 

 

 

 

Viac o téme: ZrážkaHaZZD2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu