Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V egyptskom hoteli zatkli dve Slovenky na FOTO: Prichytené pri sexe s vplyvnými mužmi

Slovenky zadržané v Egypte Zobraziť galériu (2)
Slovenky zadržané v Egypte (Zdroj: Foto: masrday.com)

KÁHIRA - Poriadnemu škandálu čelia dve Slovenky. Egyptskí policajti ich nachytali priamo na hruškách. Zadržali ich pri tom, ako brali od prominentných zákazníkov v Káhire peniaze za poskytnutie sexuálnych služieb. Kvôli prostitúcii sú momentálne vo väzbe a majú čo vysvetľovať.

Slovenky zadržali priamo v hoteli v egyptskom hlavnom meste minulý týždeň v pondelok 17. augusta o 20-tej hodine miestneho času.  

Ako informuje egyptský portál youm7.com, mestskí policajti na čele s generálmajorom Ahmedom Mustafom Sahinom a riaditeľom štátnych policajtov generálmajorom Alaaom Sebaeyom obvinili ženy z prostitúcie. Podľa šéfa miestnych vyšetrovateľov sa mladé ženy ponúkali na pornografických stránkach. Za hodinu sexuálnych radovánok pýtali 7500 egyptských libier (takmer 840 eur). Vyšetrovanie potvrdilo správnosť informácií, a teda že zadržané dievčatá sú tie isté ženy, ktoré ponúkali na stránkach sex.

V egyptskom hoteli zatkli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: masrday.com)

O zadržaných Slovenkách už vedia aj na našom ministerstve zahraničných vecí. Bližšie informácie však neposkytujú. "Naše veľvyslanectvá poskytujú konzulárnu asistenciu všetkým občanom SR, ktorí sa v zahraničí ocitli v núdzi, vrátane zadržania úradmi iných krajín. Bližšie informácie poskytujeme výlučne so súhlasom dotknutých osôb, resp. ich rodinných príslušníkov, preto môžeme v tejto chvíli uviesť len toľko, že došlo k zadržaniu občanov SR," uviedol Juraj Tomaga z Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.

Ako informujú miestne médiá, Slovenky sa stýkali s vplyvnými mužmi z egyptského podsvetia. Muži zákona ich v hoteli zadržali s vysokou hotovosťou a posadili ich do vyšetrovacej väzby najprv na štyri dni, neskôr ju predĺžili na 15 dní. Ku skutku sa priznali. Prípad má v rukách štátny zástupca, ktorý rozhodne o ich ďalšom osude. V prípade dokázania viny hrozí Slovenkám za prostitúciu trest odňatia slobody až na tri roky. 

Viac o téme: ProstitúciaSlovenskoEgypt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu