Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otrasný nález pri Prešove: V záhrade rodinného domu vykopali policajti telíčko

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SOĽ - Otrasný pohľad dnes čakal prešovských kriminalistov. V záhrade pri rodinnom dome v obci Soľ v okrese Vranov nad Topľou našli zakopané telíčko novorodenca. Pozostatky dievčatka už boli v rozklade.

Mŕtvolka bola zabalená vo viacerých vrstvách igelitových vreciek. "Dostali sme informáciu, že niečo také by malo byť ešte vo štvrtok (30.7.) večer. Toto oznámenie sme preverovali a dnes dopoludnia sa to potvrdilo. Či sa dieťa narodilo mŕtve alebo živé, aké bolo staré, prípadne odkedy je mŕtve, zatiaľ nevieme. Ale k úmrtiu došlo pravdepodobne už skôr v tomto roku, niekedy v jarných mesiacoch," uviedol hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik. Bližšie informácie budú známe až po pitve.

Po príchode polície sa 32-ročná žena k činu priznala a ukázala policajtom miesto, kde zakopala novorodeniatko. Na miesto bol privolaný patológ, ktorý nevedel určiť, či sa dieťa narodilo živé alebo mŕtve. V zemi mohlo byť niekoľko mesiacov. 

Podozrivá je podľa polície 32-ročná miestna žena, ktorá v dome, kde sa telíčko našlo, býva. "Vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie za vraždu novorodeného dieťaťa matkou. To je v tejto chvíli všetko, čo k tomu vieme povedať," uzavrel Džobanik.

 

Viac o téme: DieťaMŕtvolkaPolícia Soľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu