Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Vážna nehoda pri Trenčíne: Deväť členov dvoch rodín v nemocnici, ratovali aj tehotnú Tatianu

Vážna nehoda na D1 pri Trenčíne, zranila sa tehotná vodička Tatiana Zobraziť galériu (5)
Vážna nehoda na D1 pri Trenčíne, zranila sa tehotná vodička Tatiana (Zdroj: Facebook, Polícia)

TRENČÍN - Vážna nehoda sa stala včera ráno na diaľnici D1 pri Trenčíne. Zrazili sa dve autá, pričom sa zranilo deväť ľudí. Dvaja utrpeli vážne zranenia. Z havarovaného vraku zachraňovali aj mladú vodičku Tatianu (26), ktorá čaká dieťatko.

Vážna nehoda sa stala pri zjazde z mosta v Trenčíne na diaľnicu D1 smerom do Bratislavy. "Podľa doterajších zistení sa vodička Seatu pravdepodobne vyhýbala sanitke jazdiacej v pripájacom diaľničnom pruhu. Následne vošla do dráhy vozidla značky Kia, a to do nej zozadu narazilo," informoval hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička.

FOTO Vážna nehoda pri
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Obe autá skončili po desivej zrážke v priekope, jedno prevrátené na streche. Na miesto okamžite po ohlásení dorazili privolaní záchranári. "Dokopy sme ošetrili deväť ľudí. Všetci boli pri vedomí. Viacpočetné zranenia tela utrpela 47-ročná žena. Ťažko sa zranila aj 43-ročná žena, ktorá utrpela poranenie krčnej chrbtice. Všetkých zranených sme previezli do nemocníc v Trenčíne a v Partizánskom," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

FOTO Vážna nehoda pri
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

V kii sa viezli kórejskí manželia s dvomi deťmi. Dievčatká (6,10), našťastie, neutrpeli vážne zranenia.Seat viedla 26-ročná tehotná vodička Tatiana, ktorá sama pracuje ako zdravotná sestra. V aute viezla svojich rodičov a 6-ročného synčeka. Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá, miera zavinenia je v štádiu šetrenia.

Ako doplnil Kudlička, alkohol u vodičov polícia nezistila. Predbežná škoda na autách je vyčíslená na 16,5 tisíc eur. "Diaľniční policajti začali trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví," uzavrel policajný hovorca.

FOTO Vážna nehoda pri
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Viac o téme: NehodaTrenčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu