Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zdrogovaný Michal (33) napadol v Bratislave policajta

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Muž pod vplyvom pervitínu zaútočil na policajnú hliadku, pričom jedného z policajtov zranil v oblasti panvy. Za útok na verejného činiteľa mu hrozí jeden až päť rokov väzenia.

K incidentu došlo v noci z utorka (28.7.) na stredu (29.7.) na Budatínskej ulici v Bratislave. Policajná hliadka zastavila 33-ročného Michala J. pri zastávke autobusov v blízkosti hypermarketu.

Bratislavčan sa počas kontroly dokladov správal nevhodne, opísala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Potom, ako hliadka na to upozornila, fyzicky zaútočil na jedného z policajtov. "Keďže na výzvy nereagoval, policajti použili donucovacie prostriedky," priblížila Kurucová. Muž, ktorý sa predtým priznal, že požil pervitín, sa správal naďalej agresívne a kládol aktívny odpor. Policajt musel po zásahu vyhľadať lekárske ošetrenie. Útočník mu spôsobil pomliaždenie v oblasti panvy, informovala o záveroch lekára policajná hovorkyňa.

Policajný vyšetrovateľ obvinil Bratislavčana z útoku na verejného činiteľa. V súčasnosti sa nachádza v cele policajného zaistenia. Sudca na návrh prokurátora rozhoduje o jeho vzatí do väzby.

Viac o téme: PolicajtDrogyútok Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu