Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO vandalov v centre Bratislavy: Nespoznávate túto dvojicu nespratných mladíkov?

Nespoznávate týchto vandalov? Zobraziť galériu (2)
Nespoznávate týchto vandalov? (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Sprejeri sú veľkým problémom každého mesta. Niekedy sa totiž rozhodnú, najmä tí menej talentovaní, využiť ako podklad pre svoje "umenie" historické budovy v centre. Vôbec ich pritom netrápi, ako bude stena po ich zásahu vyzerať. Dvoch takýchto nespratníkov sa však podarilo natočiť na video. Spoznávate ich?

Dvojicu mladíkov sa podarilo natočiť na video pri tom, ako sprejujú stenu v uličke neďaleko Michalskej brány v centre Bratislavy asi o šiestej ráno. Čitateľ Topiek Kamil nám k tomu napísal: "Vandali posprejovali čerstvo natretú Michalskú ulicu. Rovnaké čarbanice spravili o pár ulíc ďalej títo dvaja. Asi to nebude náhoda. Bolo by fajn, keby ste medializáciou pomohli vypátrať ich identitu, nech za to konečne niekto pyká."

Nespoznávate týchto vandalov?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Kamila, rovnako ako iných užívateľov sociálnej siete Facebook pobúrilo, ako chlapci ničia steny v historickom centre mesta, ktorým denne, najmä počas letných mesiacov, prechádza množstvo turistov. Niektorí môžu namietať, že fasáda budovy na videu je tak či tak zničená, títo vandali jej ku krajšiemu vzhľadu však rozhodne nepomohli. Nespoznávate ich?

Je super, že deti sú vonku už od šiestej...kludne zdielajte, nech sa to dostane k ich maminkam

Posted by Maťo Šproty Božek on 25. júl 2015

 

Viac o téme: SprejeriVandaliBratislavaCentrum mesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu