Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodinný masaker vo Veľkom Mederi: Otrasný nález v byte, zavraždení rodičia, syn aj pes

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

VEĽKÝ MEDER - Otrasný pohľad sa naskytol včera kriminalistom vo Veľkom Mederi. V jednom z bytov objavili tri mŕtve telá. Políciu a hasičov zalarmovala priateľka 33-ročného mŕtveho muža, pretože sa mu dlhšie nevedela dovolať. Okrem neho boli v byte bez známok života aj jeho rodičia a pes. Polícia prípad vyšetruje ako vraždu.

Ako informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová, na obvodné oddelenie polície prišla priateľka 33-ročného muža a nahlásila, že sa nevie nikomu z rodiny dovolať. Polícia preto privolala hasičov. Spoločne sa s mužmi zákona dostali cez okno do bytu na druhom poschodí. Po vojdení ich čakal otrasný nález, tri bezvládne telá. "Išlo o 56-ročnú ženu, ktorá ležala v spálni na posteli, jej 60-ročného manžela a v ďalšej izbe na gauči ležal ich 33-ročný syn," potvrdila Kredatusová.

Polícia okamžite začala vyšetrovanie prvotnými úkonmi, ktoré je nevyhnutné vykonať na mieste činu. Obhliadla miesto a začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Obhliadajúci lekár ako predbežnú príčinu smrti určil zlyhanie srdcovej činnosti.

Všetky tri telá sa podrobia pitve a až z jej záverov bude možné zistiť príčinu úmrtia rodiny. Na mieste udalosti policajti našli aj usmrteného psa. "Rodina list na rozlúčku nezanechala. V týchto chvíľach polícia vykonáva ďalšie procesné úkony," uzavrela Kredatusová.

Podľa miestnych si rodina mala vopred objednať a zaplatiť vlastný pohreb.

 

 

 

 

Viac o téme: TragédiaMŕtvolyRadinaVeľký Meder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu