Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Vodič v Topoľčanoch zaparkoval na priechode: Policajti nakukli a...

Vodič Volkswagenu sa s parkovaním nebabral
Vodič Volkswagenu sa s parkovaním nebabral (Zdroj: Foto: Facebook)

TOPOĽČANY - Vodič Volkswagenu Touareg sa s parkovaním naozaj nebabral. Očividne nenašiel miesto na parkovisku, tak to odstavil rovno na priechode pre chodcov. Zarážajúce je, že presne vtedy prechádzalo v tesnej blízkosti policajné auto, ktorého posádka si dopravný priestupok nevšimla.

"Buď sme leniví, alebo nebudeme riešiť kamaráta, či niekoho pri peniazoch," s nadsázkou opísal situáciu Boris, ktorý zverejnil nasledovné video na svojom facebookovom profile. Ako ďalej doplnil Volkswagen stál na priechode prázdy, jeho vodič si odskočil do neďalekej búdky.

Drzý šofér zastal rovno na priechode pre chodcov, pričom ho chodci museli obchádzať. Časť auta blokovala aj výjazd z parkoviska. Na prípade, ktorý sa stal v Topoľčanoch, je najzarážajúcejšie, že práve v tej chvíli išli okolo muži zákona, ktorí sa síce pristavili, no vzápätí odišli. "Za hlúposti vás riešia a nedajú si povedať, závažné priestupky ignorujú," napísal Boris.

Bud sme lenivi, alebo nebudeme riesit kamarata, ci niekoho pri peniazoch. Stoji na prechode (auto prazdne, sofer bol tej budke), ludia musia obchadzat, cast auta blokovalo vyjazd z parkoviska, policajti sli okolo, pristavili sa a odisli. Za hovadiny vas riesia a nedaju si povedat, zavazne priestupky ignoruju, fuck this system

Posted by Boris Reitak Sedlár on 15. júl 2015
Viac o téme: ParkovaniePrechod pre chodcovPolícia Topoľčany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu