Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Tragická nehoda v Žiline: Ford sa zrazil s fekálnym vozidlom, jeden mŕtvy (†62)

 Vážna nehoda na diaľnici D3 Zobraziť galériu (2)
Vážna nehoda na diaľnici D3 (Zdroj: Foto: polícia)

ŽILINA - Vážna dopravná nehoda sa stala krátko po 11-tej hodine na výjazde zo Žiliny na diaľnicu D3 v smere do Bratislavy. Podľa hovorkyne žilinských policajtov Jany Balogovej sa zrazil ford s nákladným autom.

Nešťastie sa stalo o štvrť na dvanásť doobeda. Pri výjazde na diaľnicu sa z doposiaľ presne nezistených príčin zrazilo osobné auto s fekálnym vozidlom. "62-ročný vodič osobného auta Ford Focus, ktorý  išiel smerom do Žiliny z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim nákladným vozidlom Praga V3S, ktorý viedol 60-ročný vodič," uviedla Balogová.

Po nešťastí zasahovali na mieste do niekoľkých minút od ohlásenia aj privolaní záchranári. "Po príchode sme, žiaľ, mohli skonštatovať len úmrtie u jednej osoby. Zranili sa aj dvaja muži, boli pri vedomí. Jeden utrpel poranenie hlavy a chrbtice, druhý mal tržnú ranu na hlave. Oboch sme previezli do nemocnice v Žiline," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Pri nehode zomrel vodič osobného auta. S ťažkými zraneniami skončil vodič nákladiaku, spolujazdec utrpe ľahké zranenia.

FOTO Tragická nehoda v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

"Na mieste prípad prevzal vyšetrovateľ. Okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," uzavrela Balogová.

Cesta v smere do Bratislavy bola neprejazdná. Polícia odporúčala vodičom jazdiť po ceste II. triedy zo Žiliny cez Považský Chlmec na Bytču a tam sa pripojiť na diaľnicu.

 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaD3
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu