Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Policajný trapas na diaľnici D1: Chceli pokutovať piráta, všetko je inak

D1 Bratislava - Trnava Zobraziť galériu (2)
D1 Bratislava - Trnava (Zdroj: Tip čitateľa)

TRNAVA - Miloš jazdil podľa predpisov po diaľnici do Bratislavy. Cestu mu ale znenazdajky skrížili policajti na služobnom aute, ktorí mu vošli do jazdného pruhu. Nášmu čitateľovi sa podarilo manéver nasnímať, pýtali sme sa kompetentných.

Vaše tipy

"Dňa 25. júna som cestoval z Trnavy do Bratislavy po diaľnici D1. Na 38 kilometri mi cestu skrížil policajný superb merajúci rýchlosť na núdzovom odstavisku," začína opis nepríjemného zážitku čitateľ Miloš a dodáva: "Išiel som v pravom pruhu, obiehalo ma iné vozidlo, za mnou nikto nešiel. Vtom mi náhle superb vošiel do cesty bez použitia smeroviek, či majákov. Ak by som včas nepribrzdil a nezmenil jazdný pruh, prišlo by ku kolízii."

Podľa Miloša išli policajti pokutovať cestného piráta. "Je ale v poriadku, ak takýmto spôsobom bez vážneho dôvodu ohrozujú policajti ostatných účastníkov premávky?" pýta sa. Čitateľ zaznamenal celý incident na videu. Opýtali sme sa kompetentných, či konanie mužov zákona bolo v súlade so zákonom. "Policajt, ktorý viedol auto, sa dopustil priestupku v zmysle zákona o cestnej premávke. Jeho nadriadený príjme opatrenia a bude ho riešiť v zmysle zákona,"  povedala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová.

Pozrite si celú situáciu.

Polícia v Trnave

Viac o téme: Polícia D1Trnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu