Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Veľké pátranie pri Žiline úspešné: 11-ročný Norbu sa našiel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

ŽILINA - Rodina 11-ročného chlapca menom Norbu Borbély prežívala najhoršie dni svojho života. Školák sa v pondelok nevrátil zo školy v Martine domov do Žiliny. Našťastie sa Norbu nakoniec našiel! Chlapec je v poriadku a po vykonaní potrebných úkonov ho policajti odovzdali matke.

Maloletý školák odišiel v pondelok 8. júna o štvrť na dve popoludní zo súkromnej Základnej školy so sídlom na Ulici Štefana Furdeka v Martine - Záturčí na doposiaľ nezistené miesto. Domov na Pittsburgskú ulicu č. 14 do Žiliny nedošiel. Našli ho však na vlakovej stanici vo Vrútkach ešte včera podvečer. Spoznala ho mladá žena.

Rodičia boli zhrození

"Je dôvodný predpoklad, že menovaný sa môže pohybovať po celom území Slovenskej republiky, nakoľko cestoval zo školy do trvalého bydliska vlakmi železníc Slovenskej republiky," informovala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová. Norbu pochádza zo zabezpečenej rodiny, narodil sa 18. decembra 2004, no jeho rodičia dlhodobo spolu nežijú. Majú však dobré vzťahy. Mama aj otec boli synovou nezvestnosťou otrasení. 

Viac o téme: PátračkaŽilinaNezvestnosťNorbu Borbély
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu