Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Nečakaný útok mudžahedínov na Slovensku: Obeťou sa stal europoslanec Škripek!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Mysleli ste si, že pred útokmi islamistov sme na Slovensku v bezpečí? O opaku sa presvedčil europoslanec Branislav Škripek, ktorého dnes čakalo nemilé prekvapenie. Skupina moslimských hackerov, ktorá má na svedomí okrem iného prieniky do takých spoločností ako Air France sa zmocnila jeho stránky.

Branislav Škripek je známy svojmi postojmi k Bohu a k ochrane kresťanov na Blízkom východe. A to sa mu stalo osudným. Rdikáli napadli jeho oficiálnu stránku.

Skupina El Moujahadin otvorene podporuje ozbrojené konflikty, ktoré vedú skupiny ako Islamský štát alebo radikálne skupiny v Palestíne. Na svojich stránkach zobrazujú zahalených ozbrojencov.

VIDEO Nečakaný útok mudžahedínov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky)

Útok prišiel ako odplata za poslancove aktivity zamerané na ochranu menšín na Blízkom Východe. Poslanec sa zastáva kresťanov, jezídov na aj moslimov, ktori su vraždení a zotročovaní militantnmi z Islamského štátu.

Branislav Škripek sa domnieva, že môže to byť reakcia za jeho aktívny prístup v politických otázkach Blízkeho Východu. Chcel by som povedať len jedno, tento útok nezastaví moje poslanie a odhodlanie pomôcť trpiacim ľuďom, ktorí sú ohrozovaní teroristami z Islamského štátu (IŠ), či inými skupinami, uviedol Branislav Škripek.

Na svojom Facebookovom profile uverejnil odkaz týmto skupinám formou videa.

Iba v Európskom parlamente sa k tejto téme vyjadril 16 krát, napr. "Skutočne sa potrebujeme spojiť a vyvinúť politické, diplomatické, humanitárne úsilie a potrebnú vojenskú pomoc, ktorá by umožnila prenasledovaným skupinám chrániť svoje životy a majetok," uviedol Škripek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu