Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Smerák Pellegrini zažehnával trapas z hokeja: V spoločnosti dám si vrátil sebavedomie!

Peter Pellegrini v spoločnostii žien. Zobraziť galériu (11)
Peter Pellegrini v spoločnostii žien. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Podpredseda parlamentu Peter Pellegrini má znova dôvod na úsmev. Nedeľné fiasko, pri ktorom ho na majstrovstvách sveta v hokeji vypískal plný štadión slovenských fanúšikov, si včera vynahradil spoločnosťou krásnych žien na vernisáži obrazov nominantiek na Slovenku roka 2015. Ako nasvedčujú fotografie, dámy k nemu boli určite prívetivejšie než športoví zanietenci, čo sa odrazilo aj na jeho nálade.

Smerák Peter Pellegrini už vie, ako chutí "sláva". Svojich päť minút si užil po dramatickom hokejovom zápase medzi Slovenskom a Bieloruskom a zaskočený mal, čo robiť, aby pri odovzdávaní cien najlepším hráčom zachoval dekórum. Určite totiž nečakal, že v momente, ako na štadióne vyhlásia jeho meno, sa ozve piskot a nadávky. Jediné na čo sa zmohol, bol kyslý úsmev a myknutie plecami.

Prečítajte si aj: Trapas po hokejovom zápase Slovenska: VIDEO Oslavy fanúšikov narušil smerák Pellegrini!

Následná medializácia trapasu a vulgarizmy na jeho facebookovskej stránke mu asi taktiež nepridali na dobrej nálade, no napokon si všetko mohol vynahradiť počas pondelňajšej vernisáže obrazov, kde sa okolo neho zišlo oveľa lepšie publikum. V jeho spoločnosti sa ocitlo hneď niekoľko krásnych a známych žien, s ktorými sa nechal zvečniť aj na fotografiách.

Dalo by sa predpokladať, že na akcii Slovenky roka nebude núdza o úspešné a pekné ženy, čo predseda parlamentu aj patrične "využil". Tentokrát už jeho úsmev na perách nebol vôbec strojený a toľko dám, ktoré sa objavili po jeho boku, by mu mohol závidieť nejeden muž. Veď nie každý má možnosť stretnúť sa napríklad s bývalou prvou dámou Silviou Gašparovičovou, či poslankyňou Renátou Zmajkovičovou, ktorá vždy býva krásne upravená a pýši sa super postavou.

Zdá sa, že dámska zostava mu bude vyhovovať viac, ako skalné jadro slovenských hokejových fanúšikov.

Peter Pellegrini sa cítil uvoľnene v sivom obleku bez kravaty. Dokonca nechýbal ani rozopnutý gombík.
Zobraziť galériu (11)
Peter Pellegrini sa cítil uvoľnene v sivom obleku bez kravaty. Dokonca nechýbal ani rozopnutý gombík.  (Zdroj: Jan Zemiar)

FOTO Smerák Pellegrini zažehnával
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

FOTO Smerák Pellegrini zažehnával
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Až na Kamila Peteraja bol Pellegrini v zajatí žien.
Zobraziť galériu (11)
Až na Kamila Peteraja bol Pellegrini v zajatí žien.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu