Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovák (42) si spravil v Česku poriadnu hanbu: Nafúkal rekordne veľa, zvládol ešte aj zdrhnúť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

POVAŽSKÁ BYSTRICA/ HRADEC KRÁLOVÉ - Štyridsaťtriročnému Slovákovi, ktorého našli počas víkendu okoloidúci ležať na zemi vo východočeskom Hradci Králové, namerali neuveriteľných 5,9 promile alkoholu v dychu. Po prevoze do nemocnice však aj tak ušiel, informoval dnes server Novinky.cz.

Citoval hovorkyňu mestskej polície, podľa ktorej si oznamovateľ nebol istý, či je muž "opitý alebo zranený, pretože sa k nemu bál priblížiť. Po príjazde hliadky muž ležal na bruchu a spal". Keď ho otočili, bol celý od krvi, ktorá mu podľa všetkého vytekala z ucha. Bol pri vedomí a komunikoval s policajtmi. Privolaný lekár nariadil, aby ho previezli do nemocnice, kde dychová skúška ukázala 5,9 promile alkoholu.

Novinky.cz dodávajú, že problémy so Slovákom sa tým neskončili, pretože z ordinácie ušiel a nemocnica požiadala policajtov, aby pacienta vrátili na ošetrovňu. "Lekár po vyšetrení rozhodol o jeho umiestnení na záchytke," dodala hovorkyňa.

Muž (46) šoféroval opitý a pod vplyvom drog: Neuveríte, koľko nafúkal

Považskobystrickí dopravní policajti obvinili 46-ročného muža z Vizovíc v Českej republike z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Mal zadržaný vodičský preukaz a šoféroval pod vplyvom alkoholu. Ako dnes informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, policajti zastavili muža na osobnom automobile značky Audi A6 medzi obcami Horná a Dolná Mariková v Považskobystrickom okrese. Pri kontrole im vodič odmietol predložiť osobné doklady a doklady potrebné na vedenie vozidla.

„Policajtom sa prostredníctvom lustrácie cez spoločné pracovisko v Holíči podarilo zistiť jeho totožnosť. Muž sa následne podrobil dychovej skúške s výsledkom 2,54 promile alkoholu v dychu,“ priblížila Antalová. Policajti podľa nej zistili, že opitý vodič má od januára tohto roka zákaz činnosti riadiť motorové vozidlá uložený českým súdom. Za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu