Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trapas po hokejovom zápase Slovenska: VIDEO Oslavy fanúšikov narušil smerák Pellegrini!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

OSTRAVA - Medzinárodný trapas! Peter Pellegrini na včerajšom hokejovom zápase udeľoval ocenenia pre najlepších hráčov oboch mužstiev. No jedno ocenenie sa ušlo aj jemu! Nášho predsedu parlamentu vypískala celá hala, takmer 9 tisíc divákov. Pozrite si jeho reakciu.

Toto určite nečakal. Predseda parlamentu nahodený v károvanom modrom saku odovdzával ocenenia pre najlepších hráčov v zápase medzi Slovenskom a Bieloruskom. Naši duel zvládli, ale v dobrom naň nebude spomínať Peter Pellegrini.

Trapas po hokejovom zápase
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

V momente, keď hlásateľ vyhlásil jeho meno, ozvalo sa silné bučanie, piskot a nadávky. Pellegriniho to zaskočilo, neskôr iba mykol plecami a s kyslým úsmevom stál ďalej. Ľudia mu takto poslali jasný odkaz.

Pozrite si ako ho vypískali

Pellegrini hokej

Pozrite si aj Pellegriniho reakciu

Po zápase zverejnil na svojom Facebooku aj fotku zo štadióna. "Chalani, gratulujem k víťazstvu! Verím, že táto moja prvá selfie v živote je s budúcimi medailistami," napísal. V komentároch sa mu ľudia aj ďalej vysmievali. Preto fotku neskôr stiahol.

 

O odovzdanie cien najlepším hráčom dnešného zápasu ma požiadali organizátori majstrovstiev. Reakcia divákov ma zaskoč...

Posted by Peter Pellegrini on 3. máj 2015
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu