Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mala to byť bežná jazda: Keď sa vodič priblížil k MHD, neveril vlastným očiam!

Idiot na streche
Idiot na streche (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA - Tak toto by vám určite nenapadlo. Šialenec vyliezol na strechu autobusu mestskej hromadnej dopravy v Bratislave a spokojne sa na nej viezol. Vodiči idúci okolo stratili reč.

Internetom koluje video neznámeho muža, ktorý sa spokojne vezie na streche autobusu. Takto sa previezol Devínskou Novou Vsou na linke číslo 21.

Čo mladíka k tomuto absurdnému počinu viedlo, ako aj to, ako sa na strechu dostal, nie je známe. "Dispečing DPB, a.s. v spolupráci s políciou evidovali túto mimoriadnu udalosť," povedala hovorkyňa bratislavského dopravného podniku Adriana Volfová a dodala, že dispečing okamžite upozornil centrálnou výzvou, aby všetci vodiči bezpečne odstavili vozidlá na najbližšom mieste a skontrolovali strechy.

"Vyjadrujeme rozhorčenie nad takýmto riskantným konaním občana a zároveň je poľutovaniahodné, že žiadny svedok tejto udalosti neoznámil takýto závažný hazard so životom priamo vodičovi alebo dispečingu DPB, a.s," doplnila Volfová a vysvetlila, že vodič nemá možnosť v takýchto situáciách zaregistrovať predmety ani osoby na streche vozidla, nakoľko je to mimo zorného poľa vodičových spätných zrkadiel.

Upozornenie. Video môže obsahovať vulgarizmy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu