Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Exmoderátorka STV z kontroverzného klipu o rodine skončila v nemocnici: Narazila do stromu!

 Nataša Žembová účinkovala aj v klipe Aliancie za rodinu. Zobraziť galériu (2)
Nataša Žembová účinkovala aj v klipe Aliancie za rodinu. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA – Hovorkyňa KDH Nataša Žembová mala vo štvrtok poobede dopravnú nehodu. Utrpela len menšie zranenia, ktoré si vyžiadajú niekoľko dní liečby. Nová hovorkyňa cestovala z práce domov na Záhorie.

Nová hovorkyňa KDH išla včera z práce domov. "Cestovala z Bratislavy na Záhorie," povedal pre Topky hovorca KDH Dárius Hatok s tým, že pravdepodobne zažila menší šok. Bližšie však nekonkretizoval, čo sa stalo. "Na ceste domov sa pravdepodobne vyhýbala kamiónu, alebo možno nejaká lesná zver, no neviem vám presne povedať," priblížil hovorca.

Podľa našich informáciu vo štvrtok po 15-tej hodine zbadal vodič na ceste medzi Kuchyňou a Pernekom havarované vozidlo. Urýchlene kontaktoval políciu s tým, že sa tam môže nachádzať aj zranená osoba. Policajti vyrazili a medzi tým zavolali aj záchranárov, ktorí boli na mieste do niekoľkých minút. "Ošetrili sme 40-ročnú ženu, ktorá pri dopravnej nehode utrpela poranenia hlavy a hrudníka. Po prvotnom ošetrení bola prevezená do nemocnice v Malackách," informoval zastupujúci hovorca záchranárov Jozef Minár.

Prípadom sa zaoberá polícia. "Podľa doterajších informácií došlo z doposiaľ presne nezistených príčin za obcou Pernek v ľavotočivej zákrute k nárazu osobného motorového vozidla zn. Citroen Xsara mimo vozovky do dopravného značenia a následne do stromu," uviedol hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. 

"Podľa informácií nebol nikto vážne zranený, pani Žembová bola ošetrená s drobnými zraneniami a je v súčasnosti na pozorovaní. Nehoda sa stala včera podvečer na ceste smerom na Rohožník. V automobile bola v čase nehody len pani Žembová," uviedol Hatok a dodal, že zranenie si vyžiada určitý čas na zotavenie. "Určite si doma nejaký čas poleží."

Celková škoda pri nehode bola vyčíslená na približne osem tisíc eur. "Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," uzavrel Szeiff.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu