Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenské cesty sú zjazdné, ale pozor na kašovitý sneh

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Všetky sledované úseky diaľnic a rýchlostných ciest na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký, okrem úsekov rýchlostných ciest PR3 Budimír - Košice a R2 Košice, Pereš - Košice, Most VSS a R4 Kechnec - Milhosť, na ktorých sa nachádza miestami vrstva kašovitého až utlačeného snehu do 1 cm.

Cesty I., II. a III. triedy na území SR majú povrch vozoviek prevažne suchý až mokrý, alebo pokrytý vrstvou čerstvého, kašovitého až utlačeného snehu v hrúbke 1 až 5 cm, na cestách nižších tried v okresoch Rožňava, Žiar nad Hronom až do hrúbky 10 až 15 cm. 

Horské priechody (HP) majú povrch vozoviek prevažne vlhký až mokrý, okrem horských priechodov Súľová, Besník, Čertovica a Grajnár, ktorých povrch vozoviek je pokrytý vrstvou miestami kašovitého až kašovitého snehu do hrúbky 1 až 3 cm a horských priechodoch Veľké Pole, Vrchslatina, Vernár, Cukmantel, Herlianske Sedlo, Makov, Ďurďošík a Huty, ktorých povrch vozoviek je pokrytý vrstvou miestami utlačeného až utlačeného snehu do hrúbky 1 až 3 cm (Veľké Pole a Vrchslatina do 5 cm). Na HP Zbojská je miestami zľadovatený sneh do 3 cm. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu