Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zasnežené cesty si vyžiadali svoju daň: Hasiči už dnes zasahovali pri siedmich nehodách!

Nehoda na D2
Nehoda na D2 (Zdroj: Foto: Odťahovka.sk, Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Pre sneženie a zlú poveternostnú situáciu najmä na západnom Slovensku zasahovali hasiči od dnešného rána pri siedmich dopravných nehodách. V Bratislavskom kraji boli vyslaní na diaľnicu D2 smerom na Rajku, kde sa zrazili dva kamióny a momentálne zasahujú pri nehode troch nákladných áut na 68. km D2. Na Devínskej ceste v Bratislave odstraňovali spadnutý strom na ceste.

V Trnavskom kraji boli pri troch nehodách. Ako informovala Zuzana Farkasová z Prezídia HaZZ, v okrese Senica sa zrazili tri kamióny, v smere zo Skalice do Senice skončil kamión v priekope a na D1 z Piešťan smerom na Hornú Stredu narazilo auto do zvodidiel. V Nitrianskom kraji pri Vrábľoch v smere na Veľký Lapáš sa zrazil kamión s osobným autom a nákladné auto s osobným sa zrazilo aj na Nitrianskej ulici v Nových Zámkoch.

Na D2 došlo k dopravným nehodám

Na diaľnici D2 v smere do Maďarska došlo krátko po 11.00 h na 75,5. kilometri k dopravnej nehode dvoch nákladných vozidiel. V danom úseku diaľnice je premávka obmedzená. Informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Premávku usmerňujú policajti do odstavného pruhu. "Vodičov žiadame, aby v danom úseku zvýšili opatrnosť a rešpektovali pokyny polície," dodal. 

Podľa Zuzany Farkasovej z Hasičského a záchranného zboru v Bratislave zasahuje na mieste 11 hasičov s troma kusmi hasičskej techniky.

Hasiči momentálne zasahujú aj na 68. kilometri diaľnice D2. Došlo tam k dopravnej nehode troch nákladných vozidiel. "Na mieste zasahuje 14 hasičov s troma kusmi hasičskej techniky," dodala hovorkyňa.

Bratská ulica smerom k hraniciam s Maďarskom je neprejazdná

Úsek medzi Bratskou ulicou v bratislavskej Petržalke a hraničným priechodom s Maďarskom je momentálne neprejazdný. Policajné zdroje uvádzajú, že dôvodom je dopravná nehoda dvoch nákladných vozidiel, ktorá sa stala na Bratskej ulici v blízkosti čerpacej stanice krátko po 13.00 h.

"Premávku v tomto mieste usmerňujú príslušníci polície. Vodičov žiadame, aby sa tomuto úseku, pokiaľ je to možné, vyhli," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff. 

"Zároveň žiadame vodičov nákladných motorových vozidiel smerujúcich z diaľnice D1 a diaľnice D2 na územie Maďarska, aby vozidlá odstavili na odstavných plochách ešte pred vjazdom do hlavného mesta SR Bratislavy," vyzval policajný hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu