Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Chýba vám vianočná inšpirácia? Toto si pod stromček želajú Slováci

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Vianočné želania Slovákov sa už dlhodobo nemenia. Vyplýva to z prieskumu, ktorý agentúra TNS Slovakia realizovala v novembri tohto roku na reprezentatívnej vzorke 1000 respondentov.

Z prieskumu okrem iného vyplynulo, že necelá tretina ľudí by si pod vianočný stromček priala oblečenie (31 %) alebo knihu (29 %). Štvrtina by sa potešila parfumu (24 %) a nepohrdla by ani peniazmi (23 %). Na Vianoce by sme však chceli dostať aj mobily a smartfóny (16 %), zájazdy (16 %), počítače a notebooky (15 %), bežnú kozmetiku (12 %), obuv či kabelky (12 %).

Ženy by si chceli pod vianočným stromčekom nájsť hlavne oblečenie, knihy, parfumy, klenoty, hodinky, luxusnú pleťovú či dekoratívnu kozmetiku, nábytok a bytové doplnky. Muži sa na Vianoce potešia spotrebnej elektronike, smartfónom, notebookom a potrebám pre domácich majstrov. 

Prieskum realizovala agentúra TNS Slovakia prostredníctvom internetu. Vzorka 1000 respondentov je reprezentatívna pre populáciu Slovenska vo veku 15 - 65 rokov z hľadiska pohlavia, veku, vzdelania, veľkosti miesta bydliska a kraja. 

Požiadajte o pôžičku v ZUNO  a každý rok môžete mať mesiac voľna od splátok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu