Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pri večernej nehode sa vážne zranila mladá žena: Policajné auto je značne poškodené!

Podľa vyjadrení svedka malo policajné auto zraziť mladú ženu.
Podľa vyjadrení svedka malo policajné auto zraziť mladú ženu. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - V piatok večer sa na Tomášikovej ulici v bratislavskom Ružinove stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej policajné auto neďaleko prechodu pre chodcov zrazilo 30-ročnú ženu. Tá bola s vážnymi zraneniami prevezená do nemocnice, čo nám potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Karina Považanová pre Topky.sk potvrdila, že včera krátko po deviatej hodine večer na Tomášikovej ulici v Bratislave počas plnenia služobných povinností došlo k dopravnej nehode "s účasťou služobného cestného vozidla zn. VW Golf s označením Polícia a 30-ročnej chodkyne". Polícia túto oblasť okamžite uzavrela a zisťovala, čo sa presne stalo.

Podľa pôvodných informácií, ktoré nám poslali očití svedkovia, policajné auto nemalo zapnuté majáky a išlo vysokou rýchlosťou. Vyššiu rýchlosť vozidla nám však hovorkyňa nepotvrdila: "Podľa doterajšieho šetrenia na mieste dopravnej nehody, vodič služobného cestného vozidla jazdil po Tomašikovej ulici v smere na Ružinovskú ulicu, pričom približne v úrovni križovatky s Obilnou ulicou došlo z dosiaľ presne nezistených príčin mimo priechodu pre chodcov k stretu s 30-ročnou chodkyňou."

Išlo o tvrdý náraz, keďže služobné vozidlo ostalo značne poškodené: "Podľa prvotnej lekárskej správy utrpela chodkyňa ťažké zranenia, s ktorými bola prevezená do jednej z bratislavských nemocníc. Dychová skúška v prípade príslušníka PZ požitie alkoholu vylúčila, v prípade chodkyne bol za týmto účelom nariadený odber krvi. Materiálna škoda, ktorá na služobnom cestnom vozidle vznikla, bola predbežne vyčíslená vo výške 2500 eur."

Polícia momentálne naďalej zisťuje presné príčiny a okolnosti, za akých k dopravnej nehode došlo, ako aj mieru zavinenia. Na miesto dopravnej nehody bol prizvaný taktiež znalec z odboru cestná doprava. Podľa svedkov sa mladá žena ponáhľala k taxíku, ktorý sa policajné auto rozhodlo obehnúť práve v okamihu, keď žena prebiehala mimo prechod pre chodcov cez cestu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu