Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Martinov otrasný zážitok s odťahovákom: Kričal na neho, čo ti j*be, dostal okamžitý vyhadzov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Na nepríjemný zážitok z bratislavských ciest upozornil na sociálnej sieti pán Martin. Podelil sa o to, ako ho ohrozoval arogantný zamestnanec odťahovej služby, s ktorým sedel v aute policajt. Viacerí ľudia na to reagovali zhrozene. Ihneď však konala aj odťahovka.

Martin opísal udalosť, ktorá sa stala včera (streda 19.11) na križovatke Turčianska-Prievozská. Skoro do neho čelne nabúralo auto odťahovej služby, pričom on mal prednosť v jazde, čím vodič odťahovky porušil dopravné predpisy.  Čo sa však začalo diať potom, šokovalo viacero ľudí, ktorí si prípad šíriaci sa internetom rýchlosťou svetla prečítali.

Martinov otrasný zážitok s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

„Namiesto priznania si chyby a ospravedlnenia, vodič odťahovej služby zastavil v strede celej križovatky, vystúpil z auta, prišiel k môjmu autu k oknu a začal kričať, že či mi “j**e" a to stále dookola. Štátny policajt si sedel v kabíne a prizeral sa,“ opísal Martin svoj zážitok.

Jeho príbeh nezostal dlho bez odozvy a deň po zverejnení na to zareagovala aj odťahová služba. Arogantný vodič dostal podľa šéfa spoločnosti Radovana Valenta okamžitú výpoveď, keďže vážne porušil disciplínu a svojim nevhodným správaním poškodil aj dobré meno firmy.


„Je to prvý prípad za dlhé roky. Dbáme na to, aby sa naši vodiči správali k vodičom slušne. A to aj v prípadoch, keď sa naopak stáva, že práve oni sú agresívni k našim zamestnancom. V tomto prípade sa za nás poškodenému vodičovi ospravedlňujeme,“ povedal pre Topky.

Policajt podľa našich informácií  záznam z incidentu spísal a vodič už bol aj predvolaný na výsluch.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu