Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO mňamky z Banskej Bystrice: Dali by ste si takúto zelenú hovädzinu?!

Hovädzie mäso nevyzeralo vôbec lákavo.
Hovädzie mäso nevyzeralo vôbec lákavo. (Zdroj: FB/Tabuľa hanby)

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Viera Slovákov v dobrú kvalitu potravín ležiaciach na pultoch obchodných reťazcov je poriadne nalomená. Aspoň tak to vyzerá podľa rôznych fotografických dôkazov a internetových diskusií na sociálnych sieťach, kde sa spotrebitelia zdôverujú ostatným užívateľom so svojimi zlými skúsenosťami. O jednu z nich sa podelila na Facebooku aj Evka, ktorú nepríjemne prekvapila farba balenej hovädziny.

"Včera kúpené mäso v Bille, v Sásovej v Banskej Bystrici, dnes zelené na 3 kúskoch mäsa, trvanlivosť do zajtra, išla som to vrátiť, nie kvôli peniazom, ale od zlosti, keď som im zelené mäso vrátila, ani nemrkli dve zamestnankyne, ani neboli prekvapené, akoby vedeli, že prečo, no, čo ma dorazilo, ani nehnevajte sa, ani pardon, už tam dlho nepôjdem," napísala nahnevaná Evka na facebookovej stránke s názvom Tabuľa hanby.

FOTO mňamky z Banskej
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB/Tabuľa hanby)

Po zverejnení snímky sa pod príspevkom rozbehla búrlivá diskusia, kde padlo veľa kritických slov na adresu reťazcov a prejavila sa aj nedôvera k tovaru, ktorý môže byť prebaľovaný. Ozvali sa však aj hlasy, ktoré tvrdili, že zelený odtieň hovädziny nie je nič nezvyčajné, a kým nesmrdí, ani nie je mazľavá, tak je všetko v poriadku.

Väčšina sa však zhodla na tom, že kvalitné mäso treba kupovať v overenom mäsiarstve a podobným akciám v obchodoch sa zďaleka vyhnúť. Mäso s takouto farbou by si do hrnca dal asi málokto a nepripravoval by z neho jedlo sebe, ani iným. Nikto totiž nestojí o možné zdravotné problémy.

"Mrzí nás, že pani Evka nebola úplne spokojná. Prešetrujeme, či sa na rovnaký tovar v tomto čase niekto sťažoval. V Bille platí garancia 100%-tnej spokojnosti, preto pri výhrade k u nás zakúpenému tovaru, bez debaty vraciame peniaze," píše sa v stanovisku Olivera Vališa, riaditeľa marketingu BILLA Slovensko, ktoré nám bolo zaslané dnes do redakcie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu