Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Hra na chudáka skončila, Mikloš vytiahol nové fáro: Po odchode zo strany sa mu darí!

Nové Miklošovo fáro Zobraziť galériu (4)
Nové Miklošovo fáro (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vyváža sa na novom! Bývalý minister financií a člen SDKÚ Ivan Mikloš si potrpí na luxusné auto. Cena jeho nového BMW-čka sa pohybuje okolo 70 tisíc eur. Výrazná zmena oproti starému Subaru, na ktorom jazdil v minulosti. Po odchode zo strany sa mu zjavne darí.

Ivanovi Miklošovi sa zjavne darí. Po tom, čo sa na prvej parlamentnej schôdzi objavil v dobrej forme, ukázal aj svoje nové auto. Staré Subaru Outback vymenil za päťkový bavorák v luxusnej výbave.

FOTO Hra na chudáka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Opýtali sme sa odborníka, čo hovorí na Miklošove BMW-čko. "Cena za auto sa môže pohybovať v rozmedzí od 51 000 až 86 800 € za dieselové modely a 55 – 70 000 € za benzín. K tomu príplatkový balík Luxury line (vidno označenie naboku predného blatníka) za 4074 €, lak za 998. A ešte môže byť príplatková výbava za cca do 20 000 €. Okrem týchto balíčkov sa dá doplniť všeličo, takže príplatková výbava sa môže rovnať takmer základnej cene auta," prezradil nám expert na autá.

Cenníková cena je plus mínu 70 000 eur. Koľko ale reálne zaplatil bývalý minister, si odborník netrúfol odhadnúť pretože k tomu mohol dostať viacero zliav. Mikloš nám telefón nedvihol. Neodpísal ani na smsku a email.

Staré Subaru vymenil za nové BMW
Zobraziť galériu (4)
Staré Subaru vymenil za nové BMW  (Zdroj: topky)

V súčasnosti stále sedí v parlamente, no už ako nezaradený poslanec. Dávnejšie sa nám priznal, že žiadnu stranu nezaloží, ani do nijakej nevstúpi. Rozchod so stranou bol pre neho náročný, ale nemohol už strpieť mediálne hry, ktoré sa rozohrali a do ktorých sa ho s Dzurindom snažili zatiahnuť. Počas dovolenky pobehal Mallorku, Taliansko a svoju chalupu. Nesmel chýbať ani jeho obľúbený bicykel.

FOTO Hra na chudáka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Teraz sa venuje predovšetkým prednáškam a poradenstvu rôznym vládam. Dokonca pomáhal aj Jordánsku. "Mám množstvo pozvánok na konferencie a tiež ponuky na poradenstvo pre rôzne vlády. V tej miere, v akej mi to čas dovoľuje, robím to už dnes. Áno, toto je jedna z možností, čo budem zrejme robiť," povedal sa nám dávnejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu