Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragická dopravná nehoda pri Malackách: Po náraze do kamióna vodič uhorel!

Nešťastie na Záhorí Zobraziť galériu (2)
Nešťastie na Záhorí (Zdroj: foto: tv markíza)

MALACKY – Tragédia na ceste sa stala dnes ráno medzi Lozornom a Malackami. Z doposiaľ nezistených príčin sa zrazili dve autá, následkom čoho došlo k vznieteniu jedného z nich. Na mieste nešťastia uhorel vodič Toyoty Corolla. Okamžite zasahovali hasiči z Malaciek, ktorí likvidovali požiar, záchranári a policajti.

Tragicky sa skončila dopravná nehoda, ku ktorej prišlo krátko po 8-mej hodine na ceste I/2 medzi obcami Lozorno a Malacky. Podľa doterajšieho policajného šetrenia na mieste nehody dosiaľ neznámy vodič Toyoty Corolla, ktorý jazdil od obce Lozorno smerom na Malacky vošiel z nezistených príčin do protismeru. Následne sa zrazil s protiidúcim nákladiakom Volvo.

"V dôsledku zrážky došlo k vznieteniu vozidla Toyota Corolla, v ktorom zostal zakliesnený jeho vodič," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Karina Považanová. Na mieste okamžite zasahovali aj privolaní záchranári, no mužovi nedokázali pomôcť. "Po príchode sme, žiaľ, skonštatovali len smrť," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel. Identitu uhoreného vodiča policajti v súčasnosti zisťujú. 39-ročný vodič vozidla Volvo vyviazol bez zranení, vykonaná dychová skúška u neho požitie alkoholu vylúčila.

Materiálna škoda, ktorá na vozidlách vznikla, polícia predbežne odhaduje na 5.000 eur. "Presné príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia budú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Poverený príslušník PZ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," doplnila Považanová. V dôsledku nehody je úsek cesty uzavretý.

Tragická dopravná nehoda pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Polícia opätovne apeluje na vodičov, aby v súvislosti s jesenným počasím, kedy sa na cestách môžu stretnúť s hmlou či klzkou vozovkou, zvýšili svoju pozornosť a dôsledne dbali na dodržiavanie dopravných predpisov. Vodičov polícia vyzýva, aby rýchlosť jazdy za každých okolností prispôsobili stavu a povahe vozovky, svojim schopnostiam a vlastnostiam

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu