Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hororová návšteva: Kiskovo totálne zúfalstvo v USA, zachránili ho hasiči, policajti zranení!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: topky)

CORONADO – Andrej Kiska na návšteve Ameriky zažil ďalšie nešťastie. Po tom, čo sa zasekol vo výťahu, musela jeho kolóna áut riešiť dopravnú nehodu. Včera sa pri prevoze jeho kolóny zrazili dvaja motorkári. Práve prechádzali cez mesto Coronado krátko pred ôsmou hodinou ráno miestneho času.

Dvaja policajti sa pri manévrovaní tak nešťastne zranili, že museli byť prevezení do nemocnice. „Počas kolóny sa snažil dostať policajný dôstojník na špicu postupu, aby uvoľnil cestu pre kolónu,“ vysvetľoval americkým médiám policajný dôstojník Steve Hutchinson. Nehoda sa stala na bulváre Silver Strand.

Hororová návšteva: Kiskovo totálne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Jeden z policajtov utrpel ťažké zranenia, druhý obišiel s ľahkými poraneniami. Motocykle boli vážne poškodené, ich črepiny boli všade navôkol. Nášmu prezidentovi sa našťastie nič nestalo. Jazdný pruh, v ktorom sa nehoda stala, musel byť na dve hodiny uzavretý.

Kiska zažil na návšteve Spojených štátov už druhý nešťastný incident. V nedeľu sa spolu s desiatimi členmi delegácie zasekol vo výťahu v Loews Coronado Bay Resort a pobudli tam vyše hodinu. Zachraňovať ho museli hasiči.

Hororová návšteva: Kiskovo totálne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Kiska je na niekoľkodňovej návšteve USA, kde absolvuje rôzne stretnutia a štátnické povinnosti. Hlava štátu sa v pondelok okrem návštevy Esetu a otvorenia podnikateľského centra stretla v San Diegu aj s primátorom mesta Kevinom Faulconerom a navštívila tu výcvikové stredisko amerického námorníctva.

V utorok sa Kiska presúva do San Francisca, kde v stredu ukončí svoju pracovnú cestu v USA. Do vlasti sa vráti vo štvrtok 2. októbra.

Moderátorka ho dokonca premenovala na Andreža. Nehode sa venovali viaceré televízne stanice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu