Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smeráci zaútočili na Kisku: Je ako prvá dáma, bol sa pochváliť a najesť!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA, Facebook)

BRATISLAVA - Smerákom sa nepáčia aktivity Andreja Kisku. Kolegovia Andrej Kolesík a Renáta Zmajkovičová napísali na Facebook status, kde zaútočili na jeho návštevu reedukačného centra. Tam si dal s ombudsmankou obed, ktorý jedia chovanci. Zmajkovičová mu odkázala, nech tieto aktivity prenechá prvej dáme a do útoku zavelil aj Kolesík. Podľa neho sa prezident len vychvaľuje!

Koľko stál ten celý cirkus? Prenechaj to prvej dáme! Kiska sa prišiel pochváliť a naobedovať! Toto sú drsné odkazy pre Kisku od smerákov Zmajkovičovej a Kolesíka.

Polievku a mäso so zemiakmi a zeleninovým šalátom a ovocím mal v utorok na obed prezident Andrej Kiska. V jedálni Reedukačného ústavu v Hlohovci sa najedol s ombudsmankou Janou Dubovcovou. Pozvánku na návštevu ústavu prijal v súvislosti s nedávno medializovanými zisteniami ombudsmanky, že dávka štátu na stravu chovancov ústavov je nízka a deti sú hladné. A podľa Zmajkovičovej a Kolesíka tak urobiť rozhodne nemal.

Smeráci zaútočili na Kisku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)
"To čo sa deje okolo Kisku už nie je ani úsmevné. Koľko stál ten celý cirkus okolo 4 chovancov v reedukačnom centre? Vláda rieši denne ako spravodlivo rozdeliť peniaze medzi všetky vzdelávacie inštitúcie a Kiska s ombudsmankou, koho a čo riešia? Vec vyriešenú? Veď zvýšenú dávku dostali od ministra školstva už pred tým," napísala rozhorčená Zmajkovičová.
 
 
Vraj by to mal prenechať na starosť prvej dáme. A nezabudla sarkasticky vyzvať všetky deti, aby neposlúchali, pretože ako bonus dostanú obed "all inclusive" aj s prezidentom. "Možno to vyznie trochu sarkasticky, ale nezdá sa vám, že sa nám prezident začína správať ako prvá dáma? Chápem, že je v úrade na všetko sám, ale charitu a iné imidž zlepšujúce akcie by mal NAOZAJ prenechať prvej dáme. Na záver výzva pre všetky deti: NEPOSLÚCHAJTE a ako bonus dostanete pobyt v reedukačnom zariadení all inclusive vrátane uvítacieho obeda s Kiskom a ombudsmankou."
 
Okamžite na ňu ľudia zaútočili komentármi pod statusom, kde napísali napríklad aj toto: "tento status zodpoveda Vasej profilovej poze s reklamnym perom a prazdnym papierom..." Pridali sa aj ďalší, ktorí sa zastali nového prezidenta."Andrej Kiska je prezident. Ludia si ho zvolili. Vsetky pokusy o jeho diskretizaciu su zbytočné," napísala jedna pani.
Kolesík sa zastal svojej kolegyne
Zobraziť galériu (3)
Kolesík sa zastal svojej kolegyne  (Zdroj: SITA)
 
Kolegyne Zmajkovičovej sa pre zmenu zastal Andrej Kolesík. Tiež sa mu nepáčila návšteva reedukačného centra. "Namiesto toho, aby sa zaoberal reálnymi problémami väčšiny z občanov, robí si reklamu na situácii, ktorú už predtým vyriešil minister školstva Peter Pellegrini. Zdieľam názor p. Zmajkovičovej a vyznieva to naozaj zvláštne - Pellegrini pomohol a poskytol peniaze, Kiska sa prišiel pochváliť a naobedovať," napísal dnes poobede na svojej stránke Andrej Kolesík.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu