Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalšia sexi Slovenka obeťou kriminality v zahraničí: Prepad v brazílskom hoteli!

Katarína s hudobníkmi z Guns N' Roses Zobraziť galériu (3)
Katarína s hudobníkmi z Guns N' Roses (Zdroj: FB)

RECIFE - Nepríjemné privítanie. Bývala slovenská modelka Katarína Benzová, z ktorej je dnes dvorná fotografka svetoznámej rockovej skupiny Guns N' Roses, prežíva krušné chvíle. V prístavnom mestečku Recife v Brazílii, kde s hudobníkmi absolvuje turné, ju napadol gang zlodejov, ktorý ju obral o to najcennejšie.

Katarína spolu s hudobníkmi z Guns N' Roses v nedeľu pristála na letisku Recife v Brazílii, kde majú naplánované turné. Privítanie v krajine mnohých tvárí si však predstavovali určite inak. Ubytovali sa v hoteli Transamerica a na druhý deň sa Slovenka spolu s gitaristom Richardom Fortusom vybrala na obed. Tam ich mala podľa portálu, ktorý informuje o dianí okolo rockerov, vyrušiť skupinka zlodejov.

Katarína prišla v Brazílii o drahý fotoaparát.
Zobraziť galériu (3)
Katarína prišla v Brazílii o drahý fotoaparát.  (Zdroj: FB)

Kataríne útočníci ukradli drahý fotoaparát a dali sa na útek. Niektorí z fanúšikov, ktorí stáli pred hotelom, sa ich pokúšali dobehnúť, no ako rýchlo sa objavili, tak rýchlo sa v brazílskych uliciach stratili. Jeden z členov skupiny, sólový gitarista a skladateľ DJ Ashba, poskytol krátko po incidente rozhovor miestnej televízii TV Clube. "Je to smutné. Bola veľmi šokovaná, tak ako celý svet. Zajtrajšiu šou to však neovplyvní," vyjadril sa v pondelok za celú skupinu.

Katarína počas fotenia na koncerte v Chorvátsku.
Zobraziť galériu (3)
Katarína počas fotenia na koncerte v Chorvátsku.  (Zdroj: FB)

Spoločnosť Chevrolet Hall, ktorá za organizovanie koncertu v Recife zodpovedá, v pondelok k incidentu vydala vyhlásenie."V okolí hotela Transamerica v Boa Viagem bola od včerajšieho popoludnia, kedy hudobníci z Guns N' Roses pristáli v Recife, posilnená bezpečnosť. Je nám ľúto incidentu, ktorý sa odohral a kontaktovali sme Oswalda Moraesa, riaditeľa verejnej bezpečnosti v Pernambucu, ktorý prisľúbil posilnenie policajných hliadok v tejto oblasti," píše sa v pondelňajšom vyhlásení. 

Marcelo Augusto de Oliviera, generálny riaditeľ hotela Transamerica, pred ktorým k útoku došlo, uviedol, že na recepcii neboli ohľadom incidentu prijaté žiadne oficiálne sťažnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu