Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásna Kukučová: Zábava so slovenskou smotánkou pár dní pred vraždou exmilenca!

Mária Kukučová na večierku po Miss Universe Zobraziť galériu (2)
Mária Kukučová na večierku po Miss Universe (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Slovenskom, ale aj zahraničnými médiami, otriasa v týchto dňoch škandál okolo vraždy britského milionára Andrewa Busha. V Španielsku je v prípade obvinená krásna Mária Kukučová. Behá až mráz po chrbte pri zistení, že sa kráska pár dní pred vraždou zabávala v Bratislave na párty po vyhlásení Miss Universe.

Presne 15. marca sa Mária Kukučová zabávala na večierku, ktorý bol organizovaný po vyhlásení výsledkov Miss Universe. Súťaž krásy vyhrala Silvia Procházková. Kukučová sa na párty zabávala so známymi, ale aj niektorými inými modelkami. Zarážajúce je, že o dva týždne na to sa stala vražda.

Na večierku boli mnohé známe tváre, ako napr. Karin Hajdu, či  Miss Universe z roku 2009 Denisa Mendrejová. Nechýbali však ani ďalšie známe slovenské modelky, či osobnosti.

Televízii Markíza sa podarilo kamerou na jednom zábere zachytiť obvinenú Máriu s modelkou Máriou Zelinovou a tiež s minuloročnou víťazku Miss Universe Jeanette Borhyovou. 

Ako pre televíziu v relácii Smotánka povedala organizátorka súťaže Silvia Lakatošová, Kukučová medzi pozvanými hosťami nebola. Lístky na miss boli voľne dostupné v predaji. Podľa medializovaných informácií, je však jasné, že Kukučová sa musela na párty dostať prostredníctvom niekoho.

Kukučová v Smotánke

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu