Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Podivné stvorenie v Nitre: Namiesto hlavy malo, pozrite sa čo!

Podivné stvorenie v Nitre
Podivné stvorenie v Nitre (Zdroj: Foto: youtube)

NITRA – Vskutku podivuhodný zážitok sa naskytol Ľubici. Počas včerajšieho venčenia svojho psa zbadala niečo nezvyčajné. Vo večerných hodinách stretla v Nitre na sídlisku Klokočina stvorenie, ktoré bolo nepomerne vyššie než ľudská bytosť a namiesto hlavy malo monitor. Podivuhodné stretnutie tretieho druhu jej nedalo spať. Pozrite si VIDEO, možno ste záhadnú bytosť spozorovali aj vy.

Vaše tipy

„Včera sa mi pri venčení psa na sídlisku Klokočina v Nitre, podarilo natočiť zábery neznámej postavy. Miesto hlavy mala monitor alebo niečo podobné a bola nesúmerne vysoká k človeku,“ opisuje podivné stretnutie naša čitateľka Ľubica.

Žena bola na prechádzke so svojím psom a pri venčení natrafila na čudesnú postavu. „Bál sa jej aj môj pes, tak som radšej rýchlo odišla,“ hovorí začudovaná Ľubica. Podivné stretnutie s neznámym tvorom jej nedalo spať, preto sa o čudesný zážitok podelila.

„Neviem, či išlo o nejakú nachytávku na ľudí alebo podobne, ale nedalo mi napísať vám, keďže som nič podobné v živote nevidela,“ opisuje svoj podivný zážitok čitateľka.

Ozval sa nám ďalší čitateľ z Nitry. "Neviem, či si niekto robil žarty, ale v noci sme z auta natočili divnú bytosť. Bolo to na vjazde do Nitry," napísal Maroš. Vyzerá to teda tak, že si z nás niekto poriadne vystrelil. Veď posúďte.

"Je to naozaj rýchly záber na kamarátovu autokameru a veľmi ho v noci, keď parkoval, prekvapil... doteraz nevie povedať, čo to bolo, ale vravel, že človek vyzerá teda úplne inak... hlavne disproporčné rozmery postavy ho zaujali... Keď však chcel rýchlo na mobil natočiť viac, postava už zmizla...," píše o kamarátovom podivnom zážitku ďalší čitateľ Andrej.

Ak ste postrehli v Nitre a okolí, prípadne inde podobné zjavenie, dajte nám vedieť na tipy@topky.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu