Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyhrážajú sa poslankyni Mezenskej smrťou? Poštou jej prišiel takýto "darček"!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Poslankyňa Obyčajných ľudí Helena Mezenská zažila včera večer šok. Neznámy odosielateľ jej poslal poštou nábojnicu. Keď si spolu s dcérou včera prezerala poštu, myslela, že tomu nemôže uveriť. Vyhrážky nábojnicou majú za úlohu oponenta zastrašiť od jeho aktivít, Mezenská napriek tomu zbrane neskladá.

Skontaktovali sme sa s Helenou Mezenskou, aby nám prezradila niečo viac o výhražnej zásielke, ktorú dostala. "Včera, keď som sa vrátila z mítingu a otvorila som poštu, čakalo ma toto. Som z toho zhrozená. Poobede, keď sa z toho pozviecham, pôjdem na políciu," povedala nám so strachom v hlase Mezenská.

Poštovú zásielku zverejnila aj na Facebooku. Pod fotkou začali pribúdať komentáre rozhorčených fanúšikov.

Vyhrážajú sa poslankyni Mezenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

S čím by to mohlo mať v jej prípade súvis? "Odkedy som začala poukazovať na rozkrádanie štátu, snažia sa ma zastrašovať. Vláda tuneluje a privatizuje miliardy, takto to ďalej nemôže pokračovať. Najprv to boli koláže porno fotiek a teraz táto pošta. Povedzte mi, ako mám v takomto štáte žiť? Moja dcéra sa teraz bojí so mnou bývať," dodáva poslankyňa.

Neznámy odosielateľ poslal poštou Helene Mezenskej nábojnicu
Zobraziť galériu (3)
Neznámy odosielateľ poslal poštou Helene Mezenskej nábojnicu  (Zdroj: FB)

Odosielateľa bude ťažké vypátrať, keďže pečiatka bola nečitateľná. "Neviem, kto to mohol urobiť, znak pečiatky sa nedal rozoznať," priznala.

Na záver neskrývala svoje rozčarovanie z toho, ako veci fungujú v tomto štáte. "Dokedy to bude takto pokračovať? Človek poukáže na chyby a ihneď sa ho snažia zastrašiť," zakončila Mezenská. Celú vec by mala prešetriť polícia, ktorej sa to chystá oznámiť dnes poobede.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu