Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Trnavská legenda baví internet: Úžasná analýza Vila Travoltu o problémoch mesta!

Vilo Travolta
Vilo Travolta (Zdroj: mtt)

TRNAVA - Takmer každé mesto má svoju žijúcu legendu, ktorá keď sa zjaví v uliciach, dokáže spôsobiť rozruch. Výnimkou nie je ani Trnava, kde skoro každý domáci pozná muža so širokým úsmevom, ktorý najmä v lete rád kurizuje dievčatám a túži po zoznámení. Z oprávnených dôvodov mu prischla prezývka Vilo Travolta a na YouTube sa dá nájsť nejedno video, v ktorom na rozladenej gitare predvádza svoje originálne hudobné čísla so skomoleným anglickým textom. Keď ho však oslovila mestská televízia, dokázal sa veľmi "fundovane" rozhovoriť aj o otázke rozpočtu a budúcich investícií.

Mestská televízia Trnava ešte v minulom roku pristavila Vila na pešej zóne a dala mu možnosť vyjadriť sa k tomu, aké kroky by mali zodpovední urobiť do budúcnosti, aby sa mesto opäť niekam posunulo a na čo by mal byť vynaložený rozpočet, o ktorom sa práve rokovalo.

"Šak neni tu nič zlé, ale treba to skrátit a takto skompremizuvat a tak proste, no a tak no," odpovedal Vilo so šarmom sebe vlastným a dal tým najavo, že on presne vie, ako treba danú problematiku riešiť.

Popri svojej analýze stihol ešte pozdraviť aj známeho, ktorý prechádzal poza kameramanov chrbát a nonšalantne pokračovať v zlepšovacích nápadoch. "No cesty opravit tak, aby mohli chodit ludia po pešej zóne a tak proste a tak, a tak ďalej a toto... tak šelijak, no, dobre, no tak.. predsa rekonštruktuvat a tak," dodal na záver v ľúbozvučnej trnavčine.

Tí, ktorí Vila Travoltu dobre poznajú, mu nemajú nič z jeho rečí za zlé a na jeho výrokoch sa dobre bavia. Svedčia o tom aj pozitívne komentáre pod videom na Facebooku, ktoré pribúdajú ešte aj teraz, pár mesiacov po zverejnení. Jednoducho už patrí k miestnemu koloritu a to jeho "a tak" už pomaly zľudovelo.

Z Vilovej výpovede je však jasné, že ak by aj nejaké iné mestské zastupiteľstvá potrebovali poradiť, ako ďalej, trnavská celebrita im určite veľmi rada pomôže.

Trnavská legenda prehovorila

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu