Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Predvolebná hádka v priamom prenose: Mezenská sa skoro pobila s moderátorom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TA3)

BRATISLAVA - Vo včerajšej diskusnej relácii TA3 s prezidentskou kandidátkou Helenou Mezenskou bolo poriadne rušno. Moderátor jej začal klásť nepríjemné otázky, na ktoré mu Mezenská nechcela odpovedať. Následne jej pohrozil, že ukončí celú reláciu. Mezenská mu vrátila úder, keď tvrdila, že kladie otázky tendenčne a účelovo. Dokonca mala pocit, že nie je v diskusnej relácii, ale na inkvizičnom súde. Pozrite si celú roztržku vo videu v článku.

Iskriť sa začalo až od 30. minúty, keď sa moderátor spýtal, či Mezenská pozná ženu, čo sa chystala hodiť v parlamente stoličku do sály. Vtedy sa búrlivo ohradila, prečo sa radšej nepýta na rozkradnuté miliardy v štáte.

Dotyčná žena, ktorá sa vyhrážala v parlamente so stoličkou v ruke, bola aj na poslaneckom klube Oľano. Mezenská stále odmietala odpovedať na moderátorove otázky, či ju pozná. Rozčúlila sa až do takej miery, že sa pýtala, kde to vlastne je.

Mezenská si pripadala ako na inkvizičnom súde
Zobraziť galériu (2)
Mezenská si pripadala ako na inkvizičnom súde  (Zdroj: TA3)

Ja neviem, či som prišla na inkvizičný súd alebo kde som ja prišla,povedala rozhorčená Mezenská. Nejdeme Vás upaľovať ani ukrižovať,upokojoval ju moderátor. Nakoniec na otázku neodpovedala, stále tvrdila, že médiá sa nezaujímajú a neinformujú o miliardách, ktoré sa tu rozkrádajú.

Ródeo pokračovalo aj pred koncom relácie, keď Mezenská zaútočila na hlavného moderátora TA3. „Vďaka systematickému tunelovaniu štátnych zdrojov, sa ľuďom žije ťažšie. Kladiete otázky učelovo a tendenčne, s takýmto neprofesionálnym prístupom som sa ešte nestretla. Možno sa cítite veľmi významným človekom, ale nie ste. Je to zvrátený systém, človeku je z toho na zvracanie,“ povedala doslova.

 

Pozrite si ostrú roztržku, ktorá začala a pokračovala asi od 30. minúty:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu