Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Päťmiliónová zákazka Ministerstva obrany: Chce kúpiť počítače a notebooky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Akvizičná agentúra Ministerstva obrany (MO) SR chce kúpiť výpočtovú techniku a súvisiace služby v predpokladanej hodnote 5 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Vyplýva to z Dodatku k Úradnému vestníku EÚ. Predmetom zákazky sú stolné počítače a notebooky.

Lehotu na dokončenie zákazky stanovil zadávateľ v trvaní 48 mesiacov. Záujemcovia môžu predkladať ponuky alebo žiadosti o účasť do 4. marca. Podľa zverejnených informácií bude predmet zákazky financovaný z rozpočtových prostriedkov verejného obstarávateľa. Zadávateľ požaduje zábezpeku 30 tis. eur.

Uchádzači musia preukázať výšku obratu 4 mil. eur bez DPH sumárne za obdobie od 2010 do 2012. Záujemcovia musia taktiež predložiť zoznam dodávok, ktorý obsahuje minimálne tri obdobné dodávky k predmetu zákazky. Celková hodnota predložených referencií musí byť najmenej 2 mil. eur bez DPH a z toho jedna minimálne 1 mil. eur bez DPH. Okrem iného je podmienkou účasti aj rozsiahla technická spôsobilosť. Zadávateľ sa rozhodol využiť elektronickú aukciu, pričom súťaž je otvorená. O víťazovi rozhodne najnižšia cena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu