Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ťažká nehoda pri Sečovciach: Čelná zrážka s nákladiakom, zasahoval vrtuľník

Dopravná nehoda medzi obcami Sečovce a Dargov. Zobraziť galériu (8)
Dopravná nehoda medzi obcami Sečovce a Dargov. (Zdroj: TASR)

DARGOV – Medzi obcou Dargov a mestom Sečovce došlo dnes okolo poludnia k dopravnej nehode, pri ktorej sa čelne zrazilo osobné auto s nákladným vozidlom. V okolí miesta kolízie bola dnes pre hustú hmlu slabá viditeľnosť.

"Po príchode na miesto udalosti sme zistili, že ide o čelnú zrážku osobného motorového vozidla a kamióna. Osobu, ktorá bola zakliesnená v aute, sme pomocou hydraulického náradia vyslobodili a  odovzdali posádke Rýchlej lekárskej pomoci (RLP)," informoval Radoslav Marjov, vedúci zasahujúcich hasičov na mieste nehody.

K zranenému pasažierovi osobného auta dnes priletel na pomoc aj vrtuľník záchrannej zdravotnej služby AIR-TRANSPORT EUROPE (ATE). Pre hustú hmlu však nemohol pristáť na mieste nehody.  "Pilot pristál až na najbližšom vhodnom mieste. Z neho následne leteckí záchranári prevzali zraneného muža od posádky RLP," informovala hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE Zuzana Turočeková.

Pacienta so závažnou polytraumou napojeného na umelú pľúcnu ventiláciu následne transportovali leteckí záchranári do nemocnice v Košiciach. Cesta medzi Sečovcami a Dargovom bola pre odstraňovanie následkov a dokumentovanie dopravnej nehody na niekoľko hodín uzavretá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu