Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúci príbeh: Boris dobodal po hádke manželku, ledva prežila, no sú z nich priatelia

Bývalí manželia po útoku Zobraziť galériu (4)
Bývalí manželia po útoku (Zdroj: foto: tv joj)

BANSKÁ BYSTRICA – Otrasný zážitok prežila Lucia po tom, čo na ňu zaútočil vlastný manžel. Stalo sa tak ešte minulého roku v lete. Mladú umelkyňu a režisérku jej vlastný muž po hádke dobodal. Za pokus o vraždu mu hrozil vysoký trest. Na súde však stála Lucia po boku svojho teraz už exmanžela, tak mu zabezpečila zmiernenie trestu.

Naozaj neuveriteľný scenár.  Obeť prišla s útočníkom na súd ruka v ruke a ešte k tomu s podporou priateľov. Manžel po hádke zaútočil na svoju manželku a bodol ju sedemkrát. Mieril jej pritom na životne dôležité orgány. Nie je preto jednoduché predstaviť si, akým peklom musela doráňaná Lucia prejsť. Pre niekoho je však ešte nepredstaviteľnejšie ako sa môže Borisovi teraz pozerať do očí.

Bývalí manželia po útoku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Podľa všetkého sa zdá, že svojmu, teraz už bývalému manželovi, odpustila: „Som vďačná, bol to silný zážitok a veľa ma to naučilo. To samo o sebe ma veľmi zmenilo. Skúsenosť blízka smrti," uviedla pre TV Joj Lucia. Hádka medzi manželmi sa strhla ešte minulého roku v lete. Všetko sa odohralo v starom dome v centre Banskej Bystrici, kde pár umelcov organizoval festival. Pohádali sa kvôli blížiacemu sa rozvodu.

Zrejme Borisovi  po nepeknom útoku nebolo všetko jedno, lebo sa zabarikádoval v izbe, tú podpálil a tiež sa sám niekoľkokrát bodol. Lucia má s odstupom času pocit, akoby sa celá nešťastná udalosť stala cudzím ľuďom, akoby sa jej to vôbec netýkalo: „Mne to pripadá ako z iného sveta, akoby sa to stalo iným ľuďom," tvrdí Lucia.

Bývalí manželia po útoku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Súd vymeral Borisovi za pokus o vraždu päťročný trest. Po vynesení rozsudku sa vyjadril, že prijme čo bude nutné, ak sa nebude dať inak. Borisa prišla na súd Lucia podporiť v sprievode spoločných priteľov. Po skončení procesu odchádzali prítomní spokojní, nebolo cítiť žiadne napätie, výčitky či nenávisť. Bývalí manželia, rodičia dvojročného chlapčeka sa rozlúčili ako priatelia: „Obaja cítime zodpovednosť za dieťa," uzavrela Lucia.

Bývalí manželia po útoku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu