Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ranný chaos v Bratislave: Kvôli nehode na Prístavnom moste kilometrové kolóny!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Ak ste sa dnes ráno v Bratislave vybrali do práce autom, nepotešíme vás. Približne od 7:30 sa na Prístavnom moste kvôli nehode troch áut tvoria dlhé kolóny, v ktorých sa zdržíte desiatky minút. Zápcham sa nevyhnete ani na Einsteinovej ulici v Petržalke, ktoré sa tiahnu od mosta Lafranconi až po Prístavný most.

Podľa najnovších informácií od polície už boli havarované autá odstavené na krajnicu a doprava by mala pokračovať bez obmedzení. Premávka je však v hlavnom meste naďalej zhustená a pomalá.

Aktuálna situácia na bratislavských cestách.
Zobraziť galériu (2)
Aktuálna situácia na bratislavských cestách.  (Zdroj: google)

K zrážke troch áut na Prístavnom moste došlo dnes približne o 7:30. "Na miesto udalosti boli vyslané dve hasičské vozidlá, 8 príslušníkov HaZZ," informovalo operačné stredisko bratislavských hasičov, ktorí autá zabezpečili proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín. Pri nehode sa našťastie nik nezranil.

Obmedzenia na D1

Ranné kolóny súvisia aj s obmedzeniami, ktoré od pondelka rána platia na diaľnici D1. V ďalšej etape, ktorá bude trvať ešte približne 9 dní, bude premávka v mieste mostného záveru presmerovaná na vonkajšiu polovicu vozovky, kde bude doprava vedená cez dočasné oceľové premostenie v dvoch jazdných pruhoch.

Uzávera a obchádzka je riadne vyznačená prenosným dopravným značením. Dôvodom uzávery je výmena mostného záveru v dotknutom úseku diaľničného mosta, infromovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Zdržali aj vás dnes na ceste do práce zápchy v hlavnom meste? Máte o ich priebehu viac informácií, či fotografie a videá? Napíšte nám na tipy@topky.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu