Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vrah Mikuláš Černák si spoza mreží našiel mladú frajerku: Možno bude aj svadba!

Mikuláš Černák a jeho priateľka Monika Křívová Zobraziť galériu (4)
Mikuláš Černák a jeho priateľka Monika Křívová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Mikuláš Černák, niekdajší bos podsvetia odsúdený na doživotie za sériu vrážd, si údajne našiel mladú priateľku. Chodí za ním do Ilavskej väznice, Černák jej dokonca na 25. narodeniny kúpil BMW.

Vzťah Miuláša Černáka, odsúdeného za účasť na siedmich vraždách a mladej modelky odhalil týždenník Plus Sedem Dní. Dnes dvadsaťpäť ročná Monika Křívová sa vo veku 18 rokov odhodlala napísať list Mikulášovi Černákovi do Ilavskej väznice, tvrdí týždenník. Po čase sa jej Černák ozval a podarená dvojka si začala písať. "Možno som ho zaujala svojim príbehom a inteligenciou," povedala Křívová, ktorej tvár môžeme vidieť v nočných televíznych súťažiach, ale aj na stránkach modelingovej agentúry. Zdá sa, že mladá blondínka sa na Černáka namotala priam dokonale. Sama priznala, že na Facebook umiestnila informácie o svojom vzťahu s Černákom, kópie milostných listov a romantické obrázky. Hoci tieto materiály už z webu stiahla, čosi predsalen zostalo. Napríklad jej komentár pod videom o Mikulášovi Černákovi:

Monika Křívová, údajná priateľka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: int)

 

Kuriózny vzťah trvá už sedem rokov a na 25. narodeniny odsúdený zločinec kúpil Monike ojazdené BMW X5. "Je to skvelý muž a pre mňa je jediný na svete. Je milý, šarmantný, vtipný, starostlivý a má prehľad," básni Monika o Černákovi.

Svojho priateľa dokonca pravidelne navštevuje vo väznici v Ilave a podľa informácií Plusky mali aj kontaktné návštevy. To znamená, že nemali medzi sebou plexisklovú bariéru a nerozprávali sa cez telefón. Stretli sa, mohli sa objať a rozprávať sa osobne, hoci za prítomnosti dozorcu.

Monika Křívová, údajná priateľka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: int)

Zaujímavé však je, že Černák ako doživotne odsúdený sa vraždy by na takéto návštevy nemal mať právo. Aj výnimka sa dá udeliť iba v prípade, že ide o veľmi blízku osobu, rodiča, manželku, alebo družku zo spoločnej domácnosti. Monika sa dokonca dala na štúdium práva, aby sa neskôr mohla stať advokátkou a Černáka tak navštevovať častejšie.

Nemenovaný zdroj však magazínu povedal, že vo väznici sa dajú kúpiť nielen kontaknté návštevy, ale aj možnosť mať počas návštevy sex. Všetko údajne závisí na vzťahu odsúdeného s dozorcami a šéfom väznice.

Podľa psychologičky môže za diaľkovým vzťahom mladej modelky ku odsúdenému mafiánovi byť skrytý masochizmus. Niektorým ženám imponujú bezohľadní alfa-samci, obdivujú ich agresivitu a nadradenosť. Existujú však aj parasociálne vzťahy, v ktorých sa človek zamiluje do celebrity, alebo inak známeho človeka, ktorého však v živote nestretol.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu