Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Týždeň nezvestná Ivana (23): Mobil vyzváňa v horách, no po dievčine ani stopy!

Nezvestná Ivana Gáherová Zobraziť galériu (2)
Nezvestná Ivana Gáherová (Zdroj: FB)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Zúfalstvo a bezmocnosť lomcujú rodinou a známymi mladej Ivany Gáherovej (23), po ktorej niet stopy už od minulého piatka. Mala ísť vtedy na školský výlet, no neukázala sa tam. Odvtedy po nej pátrajú desiatky policajtov aj dobrovoľníkov, ktorí dnes prečesávali lesy na Jankovom vŕšku. Tam totiž lokalizovali Ivanin mobilný telefón.

Ivanin telefón už ôsmy deň vyzváňa, no nik ho nedvíha. Policajti jeho signál zaznamenali v oblasti Jankovho vŕšku, ktorý dnes prehľadávali policajti spolu s dobrovoľníkmi. Mladú študentku hľadali hodiny, no zatiaľ bezúspešne. Do pátrania bol nasadený aj vrtuľník s termovíziou.

Jej najbližší sú z toho zúfalí, "Mala veľmi rada prírodu, možno tu niekde stále chodí. Neviem, je to strašne veľký priestor," povedal pre Tv JOJ Ivanin brat. Naposledy ju videli v piatok, keď išla na autobus v Bánovciach nad Bebravou, kde sa mala stretnúť so spolužiačkou. Odtiaľ mali obe ísť do Vysokých Tatier, Ivanina tam už však nedorazila.

Týždeň nezvestná Ivana (23):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

"Matka sa svojej dcére snažila dovolať v nedeľu, ale márne," uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Z domu si nezobrala žiadne veci a neozýva sa ani spolužiakom a kamarátom. Vraj nikdy predtým z domu neušla a vždy o sebe dala vedieť. Dievčina nebola ani problémová, nepila a ani nebrala drogy.

Rodičia si jej zmiznutie nedokážu vysvetliť a stále dúfajú, že sa všetko na dobré obráti. "Ivana je 178 cm vysoká, štíhlej postavy. Má  blond vlasy (dlhé po plecia) a modré oči," dodala Antalová. Ivana mala na sebe naposledy modré rifle, tmavomodré tričko a obuté mala botasky.

Ak by ste mali akékoľvek informácie, ktoré by mohli dopomôcť k vypátraniu nezvestnej dievčiny, oznámte ich na najbližšom policajnom útvare, alebo na bezplatnej linke 158.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu